Žrádlo pro vodní želvy

20.9.17 10:24

Žrádlo pro vodní želvy

Ahoj, tady na této stránce jsem se chtěla pobavit o tom, co vlastně vodní želvy žerou?
:) Chtěla jsem tím docílit že každé želvě chutná něco jiného. Takže napište co chutná vaší želvě. Moje želva je ještě mládě a mám ji moc ráda. :hug: :srdce: :hug: Pořádně ještě nevím co jí chutná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20777
20.9.17 10:42

@AlžbětaJandackova Já už želvu nemám, když jí bylo osmnáct let, dala jsem ji bráchovi, neboť jsem už neměla čas se o ni starat. Ale můj strejda byl rybář, takže mi v sezoně pro ni dával rybičky, které si sama lovila (!) a jinak jsem jí kupovala moučné červy a pak tokové to sušené krmení, nemohu si vzpomenout, co to bylo, to přímo milovala. Želva už nějakou dobu nežije. Jinak jmenovala se Matilda :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3084
20.9.17 11:21

Nejvíc file, to žrala na kila :lol: pak kuřecí maso, rybičky, červy, i nějaké vnitřnosti. Ze zverimexu ráčky, šneky, krevetky,…

Mimo masa salát, jablko i třeba pampeliškové listy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
20.9.17 11:31

Máme dvě Missisipske a krmime jen cervy ze zverimexu. Maji rádi i hovezi srdce. Tyto dva druhy jsou nejlepší. Maso vzdy škrábat, cervy celé ty rozkousou. Spíše doporučuji cervy mají vynikající proteinovou skladbu. Rozhodně nedávat kuřecí, vepřové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.9.17 12:44

My krmíme granulema pro želvu, pak má ráda gamarusy, občas kuřecí (po tom se může utlouct).
Rostlinnou stravu vůbec nechce jíst, i když by na to už měla věk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.10.17 20:36

@Gellar Prožít nedávat kuřecí??? :nevim:
Začali jsme jí jo totiž dávat a ona ho jí jako šílená. Ale až když jsme jí dali granule tak teprv potom měla pořádné hovna! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný