Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, chtěla bych se Vás zeptat: proč moje želva nejí. Mám jí zakoupenou ze zvířecí burzu od chovatele. Je to ještě mládě. Bojím se o ní. Už jsem se ptala na diskuzi emimino jednou. Ale chtěla bych dostat více názorů a rad. Jako první radu jsem dostala že bych měla zkontrolovat teplotu vody. A všechny podmínky akvária. A každý den želvu vážit. A dále jsem si přečetla že to je změnou podmínek a prostředí.
Budu ráda když mi dáte nějakou tu řadu, a možná i kdyby jste otevřeli novou diskuzi o vodních želvách!!!
![]()
Zejména děkuji jedné chovatele která mi krásně poradila!!!
![]()
@AlžbětaJandackova Že by anorexie? Psychické problémy? ![]()
Nejíp uděláš, když to zkonzultuješ buď s nějakým dobrým prodejcem ve zverimexu, nebo se zvěrolékařem. Možná by byli ochotní poradit i v nějaké menší ZOO (např. Chomutov).
@AlžbětaJandackova píše:
Zejména děkuji jedné chovatele která mi krásně poradila!!!![]()
Prima! Tak snad rady pomůžou!
Jsem zatím nadšená za vaše nápady. Ale Chomutov mi nepřijde reálný!!! Bydlím od něj daleko. Ale zoo zkusím!!!*-:-) Možná veterinu a zvěřině!!! ![]()
Mam vodni zelvu uz 5 let a to, ze by nechtela jist teda neznam
spis naopak by sezrala i me nejradsi
zkousela jsi jine krmeni? Treba ji to nejede. Nebo zkusit kousek masa, to taky nechce? Moje zelva ma od zacatku akvarko bez topeni, jsem lina na meneni vody, tak ze casto ma i docela bazinu, ale je tak zvykla a nejsou s ni zadne problemy. Ve volne prirode taky neziji ve vyhrivane a pruzracne vode.
Ty to. Bych zasla na veterinu. Nam zelvu asi 12 let a zere furt.
Zkusím jiné jídlo. To by mě nenapadlo. Dávala jsem jí už hodně věcí. Ale nakoupit ještě něco jiného by mě opravdu nenapadlo. ![]()
Opravdu děkuji
Já mám želvu nově!!!
A jmenuje se Žanetka!!! ![]()
@AlžbětaJandackova je to trochu brutál, ale zkus ji dát akvarijní rybku, už mrtvou… neivm, jestli se prodávají nějaké jiné malé rybky na zkrmení. Holt jí asi granule nejedou