Zrnková káva
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše:
Jdu se jen zeptat, Ježíšek přinesl kávovar, ale tak nějak se s ním ještě učím.. Jak dlouho vám vydrží pytel zrnkove kávy? Je pravda, že ze začátku jsme si dělali kávu často, teď si děláme.. Cca 3× denně.. Půl kilový pytel kávy máme skoro prázdný 🤐.
Záleží, jak velká káva - kolik je spotřeba na 1 šálek a tak. My kupujeme 1kg vždy a to vydrží třeba měsíc
A kávu si děláme 1-2× denně, takže 4 šálky, někdy méně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
2 libry zrnkovýho kafe něco přes měsíc. Můj perkolátor má 0.9 litru a dělám ho plnej kaźdej den.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Jdu se jen zeptat, Ježíšek přinesl kávovar, ale tak nějak se s ním ještě učím.. Jak dlouho vám vydrží pytel zrnkove kávy? Je pravda, že ze začátku jsme si dělali kávu často, teď si děláme.. Cca 3× denně.. Půl kilový pytel kávy máme skoro prázdný 🤐.
A to jsi čekala že s půl kilem vydržíš půl roku? U nás je kilo tak na 3 týdny+-.
Ale jinak stejně blbý dotaz jako „natankuji do auta plnou nádrž, jak dlouho vydrží vám“?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, chlap se divil, koupil k tomu nějakou drahou kávu a nepochopil, že půl kila kávy je skoro zdelana.. Když jsem mu vysvětlovala, ze si dvakrát dělal do hrnku presso, tak je to jako dvakrát namleta káva.. Atd.. A nebylo to jednou 😄. Pak se divil, že je mu zle a za celý den si kafe nedal 🤷♀️ 🤣.
- Citovat
- Upravit
U nás taky Ježíšek nadělil kávovar. Kávu pije muž, dcera a návštěvy. Koupila jsem jim různé vzorky kávy zrnkové. Ať si udělají názor. Podle toho budu kupovat další. Některé vzorky měla pražírna balené po 250 g. Taky doplňoval. Neřešíme. Teď mají zásobu. Až bude docházet, tak koupíme další zásobu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Třeba tchýně chtěla slabé latté. Tchán chtěl přidat, ať je silnější ta káva. Dcera taky chce slabší a víc mléčné, než pije taťka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás 1kg tak 14dní když je muž doma, když není a pije jen ráno a po práci tak asi přes 3 týdny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit