Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Overil bych si to. Kazdopadne email nema zadnou pravni platnost. Bud dopis nebo datova schranka.
@Anonymní píše:
Jo mail od banky přišel ze bylo zrušení ex. Příkazu
To je blbost. Exekuci muze zastavit jen soud nebo exekutor, a ten vam to rozhodnuti musi poslat, az pak se odblokuje ucet v bance.
Prostě se ptám jaké mohou být důvody ke zrušení ex.ucet nepoužívám jen vím že tam byl problém a banka mi informovala že je po problému blbost to není. Jen jsem to nezkoumala číslo jednací vše sedí jen jaky může být důvod. Pokud tam nezavolám tak nebudu vědět nic ale volat se mi tam nechce. Tak mě jen zajímali důvody. Třeba že to mohlo být neoprávněně? Nebo já nevím…
Tak kdyz se ti tam nechce volat, tak se neptej.
Exekuce se da zastavit vymozenim. Taky nekteri to zastavuji kdyz se jim to zda nevymozitelne. Tzn kdyz uz delsi dobu neni z ceho brat. Zastavi to treba na rok a po roce zacnou znova, protoze situace dlužníka se mohla změnit.
A právě proto jsem se ptala zda s tím nemá někdo zkušenost. Každopádně děkuji za odpověď. To je čistě moje soukromá věc proč a jak. Jen mě zajímala zkušenost případně důvod. Děkuji
A není zastavena ani pozastavena ale zrušena. Nevadí. Děkuji
No, ja dělala s exekucema 4 roky a žádnou jsme nikdy nezrušili, ale vždy jen zastavili. Takze zajimavy email z banky, kdyz toto by mel stejne nejprve zaslat soud nebo exekutor.
![]()
Zdravím, máte někdo zkušenost že jste měli exekuci a pak vám přijde že byla zrušena? Popravdě jsem pořádně ani nevěděla o co jde a dnes v mailu jsem měla že. Exekuce byla zrušena. Jaký může být důvod? Určitě to nikdo nezaplatil..