Zrušení hmotné nouze

53
23.10.13 10:41

zrušení hmotné nouze

Ahoj chtěla bych se zeptat co potřebuji ke zrušeni hmotné nouze stačí tam zajit a říct ze už ji nechci brát. Budu žít s přítelem a ten nám pomuže takže nadále nechci obírat stát ale nevím zda musím dokládat přítelovy přijmi nebo jak děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5455
23.10.13 11:02

Dobrý den, stačí přijít a do protokolu uvést, že žádáte o odejmutí příspěvku na živobytí a doplatku na bydlení (pokud ho pobíráte), a k jakému datu. Pravděpodobně k 1.11.2013. Důvody uvádět nemusíte. Takto to zcela stačí. Možná se pracovnice zeptá z jakého důvodu, ale ne, že by vyzvídala, ale spíše, aby zjistila, jestli třeba ještě nevzniká nárok i tak - např. u lidí, kteří si našli zaměstnání nárok zaniká postupně (mají k výplatě bonus jako poděkování, že si našli práci). Ale stačí říct, že chcete dávku odejmout od toho a toho data a hotovo. Žádné doklady dokládat nemusíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
23.10.13 11:06
@Sintavska píše:
Ahoj chtěla bych se zeptat co potřebuji ke zrušeni hmotné nouze stačí tam zajit a říct ze už ji nechci brát. Budu žít s přítelem a ten nám pomuže takže nadále nechci obírat stát ale nevím zda musím dokládat přítelovy přijmi nebo jak děkuji.
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
23.10.13 11:23

Tak to tu ještě asi nebylo :palec: Zakladatelko držím palce, ať se daří ve všem co si naplánuješ :mavam:

• Citovat
  • Upravit
53
23.10.13 11:26

Děkuji, Ja si říkala že podobne téma nemuzu najit. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
23.10.13 11:30
@Sintavska píše:
Děkuji, Ja si říkala že podobne téma nemuzu najit. :D
:mrgreen: No ty jsi získala prvenství :mrgreen: moc ti fandím
  • Citovat
  • Upravit
72725
23.10.13 11:34

@Sintavska tý brďo.. tleskám. Tohle se tu nevyskytuje :potlesk: :palec: stačí fakt zajít na soc. a tam nahlásit, že se změnily poměry, tzn, že budeš bydlet s přítelem. Podepíše se papír a hotovo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
23.10.13 11:38
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
23.10.13 14:19

Konečně o někom můžu říci, že je slušný a má svoji důstojnost. Za mě :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.2.16 09:26

@Sintavska
Dobrý, tak jak Vám to dopadlo, taky chci odejmout, ale nevím co vše po mě budou chtít. Bude se mnou bydlet tatínek a konečně mám pracovní smlouvu, takže bude vše ok. A ikdyby mi vznikal nárok třeba na 1.000kč, tak tam nechci chodit :zed:.

• Citovat
  • Upravit
19789
29.2.16 09:55
@Anonymní píše:
@Sintavska
Dobrý, tak jak Vám to dopadlo, taky chci odejmout, ale nevím co vše po mě budou chtít. Bude se mnou bydlet tatínek a konečně mám pracovní smlouvu, takže bude vše ok. A ikdyby mi vznikal nárok třeba na 1.000kč, tak tam nechci chodit :zed:.

Logicky - kdo nechce pobírat dávky, ten je pobírat nemusí. Co po vás mohou chtít jiného, než projev vůle (třeba do protokolu)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat