Příspěvek na péči o dítě a druhé těhotenství

17
22.10.13 15:35

Příspěvek na péči o dítě a druhé těhotenství

Ahojte všichni, moc Vás prosím o radu. :) Mám dvouletého chlapečka a má genetickou vadu kůže, takže musí mít každodenní péči. :( Teď jsem se dozvěděla, že mám nárok na příspěvek na péči. Ale asi za rok zvažuji, že bychom chtěli s manželem druhé dítě. A tak mě zajímá, když půjdu s druhým dítětem opět na mateřskou, zda na první dítě stále budu dostavat tento příspěvek na péči. Moc děkuji za odpověď a doufám, že jsem to napsala srozumitelně. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
22.10.13 15:43

@Zuzinka90 měla bys dostávat oboje :think: jinak otázka, zda splníš podmínky pro MD, ale RD můžeš potom volit přes muže..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
22.10.13 15:45

Příspěvek na péči nemá s druhým miminkem co dělat. Budeš ho dostávat dál, dokud doktor na posudkové dovolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
22.10.13 15:55

HOlky díky moc, a ještě jeden dotaz :) Já stále beru na malého rodičák a pokud si teď zažádám o příspěvek na péči nemohu o ten rodičák přijít? díky mooooc a moc za odpovědi. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
22.10.13 15:59

@Zuzinka90 ne, nepřijdeš. Můžeš mít souběžně RP a příspěvek na péči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.10.13 15:59
@Zuzinka90
@Zuzinka90 píše:
HOlky díky moc, a ještě jeden dotaz :) Já stále beru na malého rodičák a pokud si teď zažádám o příspěvek na péči nemohu o ten rodičák přijít? díky mooooc a moc za odpovědi. :)

tak to už netuším :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
22.10.13 16:01

Super, díky moc. Hned zítra to jdu vyřídit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat