Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Na kostce mi padla dvojka. Takže vrátí. Kdyby mi padla 3-6. Tak by tam byl nějakej problém.
Máte nějakou smlouvu? Hlavně se mu ozvěte co nejdřív, aby to už nemel rozdělané. Zbytek bude záležet na vaší domluvě.
@Anonymní píše:
Době večer, min týden byl u nás projektant ohledně podkroví. Vzal si papíry o spodní patru, v úterý by měl být hotový hrubý návrh
Ale v rodinné se to zkomplikovalo…,a musíme to zrušit.
Vrátí nám papíry bez, problemu?
No papiry vam nejspise vrati, co by s nimi asi delal, ale mozna bude chtit nejake penize..dle smlouvy..
Pokud jste nepodepsali žádnou smlouvu tak vám papíry musí vrátit a peníze chtít nemůže. Je to jako když si necháte něco orientačně nacenit a až po souhlasu se podepisuje smlouva
Super. Samotné je mi to nepříjemné. Ale bohužel. Tak zítra mu zavolám. Že to bohužel musíme zrusit, a s tím že dojedeme jen pro papíry od domu.
Snad to bude bez problémů. Nic podepsaneho nemáme, a žádnou zálohu sme nedávali.
Věř mi, že ještě nemá ani hrubý náčrt a pokud ano, tak se s tím nemastil déle jak hodinu, nám projektant kresil jedno podkroví 8 měsíců, dokud nemusí nic vyměřovat, tak je to pro něho jen představa hozená na papír při odpolední kávě.
Vím že je to nepříjemné, ale nemusíš mít výčitky. Víš kolik lidi se rozhodne např pro jiného projektanta protože se jim první navrh nelíbil?
Pokud nebyla podepsána smlouva tak neměj obavy ![]()
@Markéta188 paní 8 měsíců to je taky doba.. No nemám tohle ráda a pan byl moc Příjemny. Tak to jsem ráda že to takhle půjde. Moc děkuju 🙂
Době večer, min týden byl u nás projektant ohledně podkroví. Vzal si papíry o spodní patru, v úterý by měl být hotový hrubý návrh
Ale v rodinné se to zkomplikovalo…,a musíme to zrušit.
Vrátí nám papíry bez, problemu?