Zrušení rezervace na bookingu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
16.6.20 18:47

Zruseni rezervace booking pokuta

Ahoj holky, prosim o pomoc, pripadne uklidneni:(
Rezervovala jsem vcera ubytko na bookingu, nevedela jsem vsak ze nelze zrusit zdarma…
Mel to byt soukromi apartmanek vc. fotek s kuchyni, balkonem atd.
Po dokonceni rezervace mi ale prisla faktura, po precteni jsme zjistila, ze lze vyuzivat spolecnou kuchyn a balkon za poplatek…
Zrusila jsem tedy ubytko s prosbou o to, aby mi nebyl zauctovana pokuta za zruseni, ktera tam jinak je, s tim, ze jsem absolutne nepochopila ze to neni vcetne kuchyne a balkonu, opravdu to v inzeratu vubec nebylo jasne ze by to k apartmanu nebylo… Ted teda cekam na odpoved ale mam z toho nervy:( Snad by to slo kdyz jsem ihned po rezervaci vlastne rezervaci zrusila, ubytko ma byt az za mesic a par dni, navic jsem si vsimla ze ubytovani nema ani zadne rezenze… Ale ano, to je ma chyba:(
Ted ale dotaz, na bookingu nemam ulozenou ani jsem nikdy nezadavala svou kartu, nic jsem ani ubytku neplatila, odkud by tedy pokutu strhavali? Ma s timto nekdo zkusenost prosim?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Pet32
16.6.20 18:58

Na booking je většinou napsáno, do kdy můžeš bezplatně zrušit, měsíc předem by mělo být storno zdarma, ale záleží co tam bylo psáno

• Citovat
  • Upravit
21516
16.6.20 19:15

No, pokud zrovna u tohoto ubytování byla pokuta za zrušení, tak si myslím, že ti ji neprominou a vystaví ti fakturu na storno poplatky, kterou ti pošlou k úhradě. Ale většina ubytování tam má možnost storna bez poplatků do určitého data (bývá to 14 dní před příjezdem, někdy i den před příjezdem). Netuším, jaké konkrétní podmínky jsi tam měla ty. Je potřeba pro příště pořádně vše pročíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15777
16.6.20 19:35

Pokud ubytování neodpovídá popisu, řeš to rovnou s Booking.com

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie