Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ja ne. Ne kvuli covidu, ale prave kvuli davum. Jezdili jsme driv pravidelne nekolikrat za rok, ale kdyz byly u nas svatky nebo prazdniny tak bylo pro me to mnozstvi lidi uz neunosne.
Každý rok jsme jezdivali na Slovensko do Podhajské. Za mě- proč ne. ![]()
Resim riziko Covidu. Jinak tam jezdime roky. Davy jednorazove prezijeme.
Doted jsme byli opatrni v kontaktech, setkavani venku. Ted od cervna deti chodi do skolky, ja do prace od kvetna.
@Anonymní píše:
Doted jsme byli opatrni v kontaktech, setkavani venku. Ted od cervna deti chodi do skolky, ja do prace od kvetna.
To ještě někdo řeší? ![]()
@Anonymní píše:
My chodime do prace celou dobu a mezi lidma jsem porad. Z hlediska nakazy je podle me jedno jestli je v bazenu 30 lidi nebo 50, dodrzovat odstupy neni realne. Pokud by to tak chteli, museli by omezit pocet navstevniku celkove do arealu. Takze bych se asi nejdriv podivala na stranky lazni, jaka opatreni v souvislosti s covidem tam aktualne plati.
Já bych to asi viděla podobně jako když vyrazíš sem do velkého akvaparku až přestanou platit všechna omezení. Za sebe bych to neřešila a jela.
Na dovolenou do Chorvatska, Madarska ano, ale do davu za me NE.
Nejel, masový turismus mi leze krkem, takže jezdíme tam, kde se neočekávají davy. Takže Maďarsko ano, ale ne v top sezoně.
Ano, jezdíme tak pod stan pravidelně, poslední roky spíš termály na slovensku, ale i do madarska se zas chystáme, pojedeme i letos, uvidíme dle situace. Jsme v kempu pod stanem, snídaně vlastní, oběd a přes den u stánků nebo termálních restauracích, večeři si uvaříme.
Ano, jela, v naprostém klidu. Nevidím rozdíl v tom, jestli se nakazim tady napr. v praci, šatně školky atp., nebo na dovolené kdekoliv.
Ahoj, jeli byste v cervenci na tyden do termalu v Madarsku? Stravovani v hotelove restsuraci nebo v obcerstvenich. Jsou to venkovni lazne. Venku na dece. Bazeny hlava na hlave. Socialky u bazenu spolecne. Jeli bychom s detmi. Anonym, dekuji, chodi sem znami, se kterymi bychom meli jet. Dekuji.