Víkend v Londýně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
135
8.6.20 13:58

Vikend v Londyne ted?

Chtela bych o prazdninach na prodlouzeny vikend do Londyna(letecky)Myslite, ze to bude porad risk kuli korone?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
64910
8.6.20 14:03

Zatím platí, že kdo přijede do Velké Británie, musí do karantény. Takže dokud to Británie nezrusi, tak by se ti ten víkend drobet protáhl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
8.6.20 14:12

Myslela jsem koncem prazdnin to uz bude treba karantena zrusena za ctvrt roku.Spis si rikam, aby to nebyl risk kuli zdraví. Kamaradky budou cestovat po Cechach, Chorvatsko i s detma..a koronu neresi vubec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
8.6.20 14:18

Pokud budou hranice otevřené a VB bude mezi zelenými zeměmi, tak bych to neřešila a jela. Ale, kdy to bude, těžko říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68863
8.6.20 14:56

Tohle ti nikdo nepoví. Vzhledem k tomu, s jakým předstihem se obvykle kupují letenky, bych se letos na Londýn vykašlala. Jeden nikdy neví, i kdyby teď karanténu zrušili, že zas někomu něco nepřelítne přes čumák a nezavedou další omezení, asi by mi to za to nestálo. Londýn bych si ráda užila v klidu, bez roušek a hrozby karantény. A nebo to můžeš nechat na poslední chvíli a uvidíš aktuální situaci, akorát pak budou o to dražší letenky a omezený výběr ubytování. Nemoci samotné bych se nebála natolik, jako že kvůli jednomu víkendu budu muset vyvádět kdovíco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
8.6.20 15:31

No bojim se hlavne abych nepritahla domu nejakej bacil to by me asi rodina podekovala.Mam prave moznost jet a buhvi jestli se mi nekdy zas takle postesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5208
8.6.20 16:21

Klidne bych letela, pokud bude Britanie mezi zelene oznacenymi zememi. Pokud ne, tak bych neletela a to jsem dost odvaha a koronu nijak neprozivam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64910
8.6.20 16:25
@Afrikana píše:
Klidne bych letela, pokud bude Britanie mezi zelene oznacenymi zememi. Pokud ne, tak bych neletela a to jsem dost odvaha a koronu nijak neprozivam.

Jenomže to teď nemůže nikdo vědět, v jaké barvě to bude. Prý budou zasedat a případně měnit každý týden. U těch červených je problém i to, že pojišťovny budou mít výluku na pojištění zdravotních výdajů kolem kovidu. Takže pokud tam člověk onemocní, bude muset do karantény atd, bude muset za vlastní peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
10.6.20 09:24

Corona je nemoc pojančených důchodců, bláznivých ženských a vyčůraných politiků. kteří pod to schovají svoje smejčka…jinak je to normální chřipka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
10.6.20 09:26
@Lalav píše:
No bojim se hlavne abych nepritahla domu nejakej bacil to by me asi rodina podekovala.Mam prave moznost jet a buhvi jestli se mi nekdy zas takle postesti.

Koronavir nemá s bacilama nic společného…to spíše přitáhneš domu filcky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí