Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Chtela bych o prazdninach na prodlouzeny vikend do Londyna(letecky)Myslite, ze to bude porad risk kuli korone?
Zatím platí, že kdo přijede do Velké Británie, musí do karantény. Takže dokud to Británie nezrusi, tak by se ti ten víkend drobet protáhl.
Myslela jsem koncem prazdnin to uz bude treba karantena zrusena za ctvrt roku.Spis si rikam, aby to nebyl risk kuli zdraví. Kamaradky budou cestovat po Cechach, Chorvatsko i s detma..a koronu neresi vubec.
Pokud budou hranice otevřené a VB bude mezi zelenými zeměmi, tak bych to neřešila a jela. Ale, kdy to bude, těžko říct.
Tohle ti nikdo nepoví. Vzhledem k tomu, s jakým předstihem se obvykle kupují letenky, bych se letos na Londýn vykašlala. Jeden nikdy neví, i kdyby teď karanténu zrušili, že zas někomu něco nepřelítne přes čumák a nezavedou další omezení, asi by mi to za to nestálo. Londýn bych si ráda užila v klidu, bez roušek a hrozby karantény. A nebo to můžeš nechat na poslední chvíli a uvidíš aktuální situaci, akorát pak budou o to dražší letenky a omezený výběr ubytování. Nemoci samotné bych se nebála natolik, jako že kvůli jednomu víkendu budu muset vyvádět kdovíco.
No bojim se hlavne abych nepritahla domu nejakej bacil to by me asi rodina podekovala.Mam prave moznost jet a buhvi jestli se mi nekdy zas takle postesti.
Klidne bych letela, pokud bude Britanie mezi zelene oznacenymi zememi. Pokud ne, tak bych neletela a to jsem dost odvaha a koronu nijak neprozivam.
@Afrikana píše:
Klidne bych letela, pokud bude Britanie mezi zelene oznacenymi zememi. Pokud ne, tak bych neletela a to jsem dost odvaha a koronu nijak neprozivam.
Jenomže to teď nemůže nikdo vědět, v jaké barvě to bude. Prý budou zasedat a případně měnit každý týden. U těch červených je problém i to, že pojišťovny budou mít výluku na pojištění zdravotních výdajů kolem kovidu. Takže pokud tam člověk onemocní, bude muset do karantény atd, bude muset za vlastní peníze.
Corona je nemoc pojančených důchodců, bláznivých ženských a vyčůraných politiků. kteří pod to schovají svoje smejčka…jinak je to normální chřipka…
@Lalav píše:
No bojim se hlavne abych nepritahla domu nejakej bacil to by me asi rodina podekovala.Mam prave moznost jet a buhvi jestli se mi nekdy zas takle postesti.
Koronavir nemá s bacilama nic společného…to spíše přitáhneš domu filcky…