Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
ahoj holky, pritel dnes uzaverel naprosto nevyhodnou pujcku u GE money bank, samozrejme je to chlap a doslo mu to az pozde
kdyz jsem mu to rikala tak jsem byla nejchytrejsi a ted by to chtel zrusit, tak jsem se chtela zeptat jestli nevite do jaky doby muzete odstoupit od smlouvy a jestli stim budou v bance delat naky problemy. dekuji moc
podívej se přímo do smlouvy. tam jsou upraveny případy odstoupení od smlouvy. a ještě pokud se úvěrová smlouva odkazuje na nějaké všeobecné bankovní podmínky, tak tam. od boku střílím v tom, že by neměl být problém odstoupit od smlouvy před zahájením čerpání úvěru. otázka je, jestli vás to nebude stát nějaké poplatky. fakt je potřeba prostudovat detailně, co to vlastně podepsal…
no ja tu smlouvu nemam u sebe, ma ji pritel a ten je v praci a nevim kdy se vrati, musel si u nich udelat ucet, takze dalsi zbytecny penize co se musi platit, no hruza nejradsi bych mu nafackovala za to co uzavrel ![]()
Odstupit by mělo jít, ale záleží, kdy si ten úvěr bral. Každopádně ale počítejte s nějakým poplatkem za zrušení či doplacení. Určitě jděte do banky!
Účet zrušíte není problém, ve věšině bank se účet dá zrušit bez poplatku. Každopádně trvejte na odstoupení od smlouvy od úvěru nebo na předčasném doplacení!
Foxi: ale on to uzavrel dnes.A dle meho urco to pujde zrusit mel by tam mit lhutu.myslim aspon 14dni.
byl tam dnes rano,zkusim tam zavolat co mi reknou. ja si taky myslim ze do nakych hodin se muze odstoupit bez udani duvodu a je mi jasny ze to neco bude stat ale snad ne tolik
no ted jsem tam volala a prej si ma zavolat pritel, baba jedna ![]()
Jestli to je dnes, tak tam odpoledne jděte! Tak to je v pohodě, to půjde odstoupit. Omlouvám se, nevšimla jsem si, že to uzavřel dnes!
Jo, tobě nic neřeknou. Přítel si vzal úvěr! Musí to zrušit jen on.
Ano Market je to tak.Pani ti nemuze poskytnout zadne informace nejsi jeho manzelka.
no to je mi jasny, ale aspon naky vseobecny info mohla dat
no jo reknu mu to at tam odpoledne po praci jde, jinak ho zabim. ty chlapy jsou hrozny, hlavne kdyz jsem mu to rikala tak byl nejchytrejsi a ja byla jen blba zenska a ted breci ze se to vubec nevyplati
Nezoufej, to jsou chlapi. Nejste svoji, tak jsou to jeho dluhy
![]()
Třeba si pak uvědomí co má v tobě za poklad co vše ví ![]()