Zruseni smlouvy

1769
6.10.10 10:47

zruseni smlouvy

ahoj holky, pritel dnes uzaverel naprosto nevyhodnou pujcku u GE money bank, samozrejme je to chlap a doslo mu to az pozde :cry: kdyz jsem mu to rikala tak jsem byla nejchytrejsi a ted by to chtel zrusit, tak jsem se chtela zeptat jestli nevite do jaky doby muzete odstoupit od smlouvy a jestli stim budou v bance delat naky problemy. dekuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21631
6.10.10 10:50

podívej se přímo do smlouvy. tam jsou upraveny případy odstoupení od smlouvy. a ještě pokud se úvěrová smlouva odkazuje na nějaké všeobecné bankovní podmínky, tak tam. od boku střílím v tom, že by neměl být problém odstoupit od smlouvy před zahájením čerpání úvěru. otázka je, jestli vás to nebude stát nějaké poplatky. fakt je potřeba prostudovat detailně, co to vlastně podepsal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
6.10.10 10:54

no ja tu smlouvu nemam u sebe, ma ji pritel a ten je v praci a nevim kdy se vrati, musel si u nich udelat ucet, takze dalsi zbytecny penize co se musi platit, no hruza nejradsi bych mu nafackovala za to co uzavrel :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
6.10.10 10:56

Odstupit by mělo jít, ale záleží, kdy si ten úvěr bral. Každopádně ale počítejte s nějakým poplatkem za zrušení či doplacení. Určitě jděte do banky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
6.10.10 11:02

Účet zrušíte není problém, ve věšině bank se účet dá zrušit bez poplatku. Každopádně trvejte na odstoupení od smlouvy od úvěru nebo na předčasném doplacení!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
6.10.10 11:04

Foxi: ale on to uzavrel dnes.A dle meho urco to pujde zrusit mel by tam mit lhutu.myslim aspon 14dni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
6.10.10 11:05

byl tam dnes rano,zkusim tam zavolat co mi reknou. ja si taky myslim ze do nakych hodin se muze odstoupit bez udani duvodu a je mi jasny ze to neco bude stat ale snad ne tolik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
6.10.10 11:07

no ted jsem tam volala a prej si ma zavolat pritel, baba jedna :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
6.10.10 11:08

Jestli to je dnes, tak tam odpoledne jděte! Tak to je v pohodě, to půjde odstoupit. Omlouvám se, nevšimla jsem si, že to uzavřel dnes!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
6.10.10 11:10

Jo, tobě nic neřeknou. Přítel si vzal úvěr! Musí to zrušit jen on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
6.10.10 11:22

Ano Market je to tak.Pani ti nemuze poskytnout zadne informace nejsi jeho manzelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
6.10.10 11:24

no to je mi jasny, ale aspon naky vseobecny info mohla dat :-) no jo reknu mu to at tam odpoledne po praci jde, jinak ho zabim. ty chlapy jsou hrozny, hlavne kdyz jsem mu to rikala tak byl nejchytrejsi a ja byla jen blba zenska a ted breci ze se to vubec nevyplati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
6.10.10 15:49

Nezoufej, to jsou chlapi. Nejste svoji, tak jsou to jeho dluhy :wink: :wink:
Třeba si pak uvědomí co má v tobě za poklad co vše ví :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
6.10.10 17:23