ZŠ Hostivař

92
9.1.14 11:47

ZŠ Hostivař

Prosím o zkušenosti s touto školou, paní učitelkami v prvních třídách a cokoliv Vas napadne a moc dekuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28
4.12.14 01:22

Ahoj jsem na tom stejně, ale nikde nemůžu najít žádné info. Jako by snad na té škole podepisovali slib mlčenlivosti či co :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2965
4.12.14 19:19

Zadejte do vyhledavače ZŠ Kozinova. Kamarádka tam učí. Fajn ředitelka, dobře spolupracující kolektiv, tudíž učitelé nejsou už preventivně ve stavu nas… a jsou dobře naladění na práci. jediná „nevýhoda“ je celkově vyšší věkový průměr učitelů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
7.12.14 17:35

Děkuju moc za odpověď. Já právě tu školu internetem prohnala už hodněkrát, ale nenašla jsem osobní zkušenost, a ta je pro měn nejdůležitější :)
Takže ještě jednou díky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
10.10.15 13:06

Já na tuto školu slyším jen samá negativa. Zastaralý učitelský sbor, pomalu neumí s emailem apod. Nedokáží pořádně připravit děti na přijímačky na střední školy…je to možná brzy řešit před nástupem do první třídy, ale dítě tam chodí 9 let a představa, že pak dítě přeřazuji jinam je hrozná.
@sloninka mohu se zeptat, v jaké třídě kamarádka učí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2965
10.10.15 18:56

@Monivo Nejsem si jistá, jestli by až tak konkrétně chtěla, abych ji zmiňovala. Napíši to takhle - učí různé třídy, různé předměty. A pořád trvá, že je tam maximálně spokojená. Ona, kolegyně, děti i ředitelka jsou v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.19 14:51

Měl jsem to tam strašně rád, škola je na skvělém zázemí v blízkosti Toulcův dvůr, Kino, atd… Je vybavena interaktivními tabulemi, tělocvičnami a venkovními hřišti. Připravila mě skvěle k přijímacím zkouškám na střední školu. Když si vzpomenu na svoje dětství, tak tahle škola mi ho udělala opravdu krásné. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1695
21.2.22 19:46

Prosím, nemá někdo aktuální zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.23 08:51

Oživuji diskuzi, nemá někdo aktuální informace o této škole?

• Citovat
  • Upravit
169
13.1.23 09:15

Pokud máš FB, zkus skupinu Maminky Praha 15, nebo Sousedé Praha 15.

@Anonymní píše:
Oživuji diskuzi, nemá někdo aktuální informace o této škole?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.23 10:20
@Anonymní píše:
Oživuji diskuzi, nemá někdo aktuální informace o této škole?

Mám tak aktuálně prvňáka, takže nemohu zatím dělat závěry, ale je to teda klasická škola se vším všudy. Záleží na koho narazíte.

• Citovat
  • Upravit
36055
13.1.23 10:26
@ovetru píše:
Pokud máš FB, zkus skupinu Maminky Praha 15, nebo Sousedé Praha 15.

Myslíš, že kdo to tam zná, protože mu tam chodí dítě anebo tam pracuje, tak pod svým pravým jménem na FB tam zveřejní nějaký kritický příspěvek? Aby se pak personál dané školy mstil? A pokud tam dítě již nechodí, tak informace nebudou moc aktuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin