Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Prosím o zkušenosti s touto školou, paní učitelkami v prvních třídách a cokoliv Vas napadne a moc dekuji ![]()
Ahoj jsem na tom stejně, ale nikde nemůžu najít žádné info. Jako by snad na té škole podepisovali slib mlčenlivosti či co ![]()
Zadejte do vyhledavače ZŠ Kozinova. Kamarádka tam učí. Fajn ředitelka, dobře spolupracující kolektiv, tudíž učitelé nejsou už preventivně ve stavu nas… a jsou dobře naladění na práci. jediná „nevýhoda“ je celkově vyšší věkový průměr učitelů.
Děkuju moc za odpověď. Já právě tu školu internetem prohnala už hodněkrát, ale nenašla jsem osobní zkušenost, a ta je pro měn nejdůležitější ![]()
Takže ještě jednou díky ![]()
Já na tuto školu slyším jen samá negativa. Zastaralý učitelský sbor, pomalu neumí s emailem apod. Nedokáží pořádně připravit děti na přijímačky na střední školy…je to možná brzy řešit před nástupem do první třídy, ale dítě tam chodí 9 let a představa, že pak dítě přeřazuji jinam je hrozná.
@sloninka mohu se zeptat, v jaké třídě kamarádka učí?
@Monivo Nejsem si jistá, jestli by až tak konkrétně chtěla, abych ji zmiňovala. Napíši to takhle - učí různé třídy, různé předměty. A pořád trvá, že je tam maximálně spokojená. Ona, kolegyně, děti i ředitelka jsou v pohodě.
Měl jsem to tam strašně rád, škola je na skvělém zázemí v blízkosti Toulcův dvůr, Kino, atd… Je vybavena interaktivními tabulemi, tělocvičnami a venkovními hřišti. Připravila mě skvěle k přijímacím zkouškám na střední školu. Když si vzpomenu na svoje dětství, tak tahle škola mi ho udělala opravdu krásné. ![]()
Oživuji diskuzi, nemá někdo aktuální informace o této škole?
Pokud máš FB, zkus skupinu Maminky Praha 15, nebo Sousedé Praha 15.
@Anonymní píše:
@Anonymní píše:
Mám tak aktuálně prvňáka, takže nemohu zatím dělat závěry, ale je to teda klasická škola se vším všudy. Záleží na koho narazíte.
@ovetru píše:
Pokud máš FB, zkus skupinu Maminky Praha 15, nebo Sousedé Praha 15.
Myslíš, že kdo to tam zná, protože mu tam chodí dítě anebo tam pracuje, tak pod svým pravým jménem na FB tam zveřejní nějaký kritický příspěvek? Aby se pak personál dané školy mstil? A pokud tam dítě již nechodí, tak informace nebudou moc aktuální.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.