Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj
prosím nemáte někdo zkušenosti s MŠ Pramínek v Brně? Jste s ní spokojené?
Slyšela jsem, že tam došlo k nějakým změnám, odchodům učitelek…
Děkuji za odpověď
Jedním slovem… KATASTROFA. V minulosti to „byla“ instituce s výbornou pověstí ale poslední rok je to tragédie. Učitelky se tam střídají častěji než ponožky (omlouvám se za ten výraz). Neustále probíhají boje mezi nespokojenými rodiči a vedením a to vše asi za 1.500,–Kč/M „školného“. O technickém vybavení a vybavení tříd (např. hračky v MŠ jsou tam jedině ty, které tam dávají rodiče ze soucitu osobně) se mi ani nechce psát. ![]()
No, myslím že jsem to vyjádřil celkem mírně… Nevím jak jinak popsat skutečnost, když 7 z 10 učitelek v MŠ odejde (stalo se v črvnu 2013) díky neshodám s vedením… A podle poslední informace je aktuální stav stejný (od ledna 2014 další 1-2 učitelky na odchodu).
Pokud to bereš jako „babysitting“ tak je to OK (dětem tam vědomě nikdo neublíží), ale pokud očekáváš za vyšší „školné“ extra přístup… dej 15tis za rok jako spoznrský dar ve státní nebo obecní MŠ a servis bude nesrovnatelně lepší.. ![]()
Je tu ještě někdo kdo má zkušenosti s Pramínkem?
Prosím, nemá někdo nějakou novou zkušenost?
Mají otvírat další školku nahoře v Bystrci, nevím, jestli to zkusit…
Díky
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.