ZŠ Praha Radotín

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13
13.9.14 21:36

Zs Praha radotin

Není tu nějaká maminka, která ma dítě na Zs Loucanska v Radotine? Připadne jak jste spokojeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
284
21.4.15 21:37

obnova zš radotín

Ahoj :mavam:,
tak zrovna toto je moje téma dne :lol:, ráda bych obnovila :D
není tu tedy nějaká maminka se zkušenostmi s touto zš?
děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
23.4.15 00:02

Ahoj, kromě me asi nikdo :) Tvoje ditko uz chodi do skoly nebo se teprve chystáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
23.4.15 13:20

Ted bude teprve předškolák :), zjištuji předem…
uz tam jste a jste tam spokojeni? šikana, komunikace, řešení problémů…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
22.6.15 17:05

Ahoj, promiň, ze se ozyvam az ted. Ja mam ditko uz ve druhé třídě a moc spokojeni nejsme. Jako výuka asi probíhá jak ma, ale zrovna naše paní učitelka na deti dost řve. Na prvním stupni najdeš určitě i dobre paní učitelky, ale musíš mít štěstí. Navíc druzinarky maji na téhle škole pocit, ze si muzou dělat, co chtějí. A ředitel? Ten proste nikdy nic neřeší:-( Nejraději bych dala ditko pryč, třeba do Chuchle, ale i kdyz sama říká, ze se ji tam nelíbí, nechce pryč, kvůli kamaradkam. Je to těžký. Vázne se tu nenajde jeste nekdo, kdo by tu mel dite? Zajímalo by me, jak situaci na škole vidí i nekdo další.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
15.8.16 14:22

Ráda bych se zeptala jak jste spokojené se školou, našla jsem že některé třídy mají program Začít spolu…najde se zde někdo komu dítě navštěvuje tuto školu? moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
805
16.8.16 02:25

@1akinka chodila tam moje sestra od druhé třídy, minuly rok vyšla a byla spokojena ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
16.8.16 16:11

A dělají třeba nějaké aktivity pro děti či vedou je nějakým směrem či uplná klasicka biflování do hlavy :-) četla jsem že ředitel není extra dobrý… chodila do třídy s tím Začít spolu? moc děkuji za odpově

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin