Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Není tu nějaká maminka, která ma dítě na Zs Loucanska v Radotine? Připadne jak jste spokojeni?
Ahoj
,
tak zrovna toto je moje téma dne
, ráda bych obnovila ![]()
není tu tedy nějaká maminka se zkušenostmi s touto zš?
děkuji ![]()
Ahoj, kromě me asi nikdo
Tvoje ditko uz chodi do skoly nebo se teprve chystáte?
Ted bude teprve předškolák
, zjištuji předem…
uz tam jste a jste tam spokojeni? šikana, komunikace, řešení problémů…?
Ahoj, promiň, ze se ozyvam az ted. Ja mam ditko uz ve druhé třídě a moc spokojeni nejsme. Jako výuka asi probíhá jak ma, ale zrovna naše paní učitelka na deti dost řve. Na prvním stupni najdeš určitě i dobre paní učitelky, ale musíš mít štěstí. Navíc druzinarky maji na téhle škole pocit, ze si muzou dělat, co chtějí. A ředitel? Ten proste nikdy nic neřeší:-( Nejraději bych dala ditko pryč, třeba do Chuchle, ale i kdyz sama říká, ze se ji tam nelíbí, nechce pryč, kvůli kamaradkam. Je to těžký. Vázne se tu nenajde jeste nekdo, kdo by tu mel dite? Zajímalo by me, jak situaci na škole vidí i nekdo další.
Ráda bych se zeptala jak jste spokojené se školou, našla jsem že některé třídy mají program Začít spolu…najde se zde někdo komu dítě navštěvuje tuto školu? moc děkuji
@1akinka chodila tam moje sestra od druhé třídy, minuly rok vyšla a byla spokojena ![]()
A dělají třeba nějaké aktivity pro děti či vedou je nějakým směrem či uplná klasicka biflování do hlavy
četla jsem že ředitel není extra dobrý… chodila do třídy s tím Začít spolu? moc děkuji za odpově
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.