Ztečená stěna dělohy

3
27.7.10 07:11

ztečená stěna dělohy

Po císařském řezu mi zůstala ztečená stěna dělohy (po roku,4mm). Moc bych si přála ještě jedno mimčo. Nezažil někdo těhotenství se ztenčenou stěnou o které jste věděli dopředu? Něco jsem našla v diskuzích, ale šlo spíš o to, že holkám to zjistili až ve vyšším stádiu tehu., to mi bohužel moc v rozhodováni nepomůže…Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43031
27.7.10 10:09

nejlip kdyz napises do tyhle poradny: http://www.prozeny.cz/…nska-poradna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
27.7.10 12:49

děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ajaa
27.7.10 14:04

4 mm by ale nemela byt ztencena jizva. Pokud vim, za to se povazuje jizva od 3,5 mm mene. Chystam se rodit po cisari normalne a toto rikaji lekari

• Citovat
  • Upravit
3
27.7.10 18:24

To je skvělá správa! Dočetla jsem se, že 4mm v průběhu těhotenství je ok. Prý stěna normálně z cca 1cm jde na 4mm. Jenže co když už mám 4mm už teď? Je to taky ok?
Slyšet předpohřební :andel: řeči od doktora nic moc zážitek, dík za povzbuzení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ajaa
27.7.10 19:52

ahoj, tak to netusim, mne nikdo jizvu nikdy nemeril, jen obligatni upozorneni, ze otehotnet se doporucuje rok po SC. jinak ted jsem 30 tt, jizva se premeruje az nejak pred porodem, cca pry 38tt a pokud bude vic jak 3,5 mm, lze rodit spontanne, coz bych teda taky rada:-)

• Citovat
  • Upravit
43031
27.7.10 19:53

to ti napsal ten doktor z poradny? Oni nekdy rychle ctou a blbe pochopej, jakej mas vlastne problem. Zkus to znova podrobneji.
Ja fakt nevim, jak to je, nechci spekulovat, ale obecne jizvy byvaji pevnejsi nez puvodni tkan a treba je mozne, ze zatimco se v okoli stena delohy ztenci, jizva uz ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ajaa
27.7.10 20:37

ne, to mi rikala moje lekarka, probirala jsem s ni, ze chci rodit prirozene, pac prvni jsem rodila spontanne, druhe cisarem a treti bych ted chtela rozhodne spontanne

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100