Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
To byste byla první člověk, jenž ho viděl
. Ale budu to muset (FB) zkusit, večer se do toho pustím
!
Opravdu přísahám, že jsem ho viděla…právě mě na něm zaujalo, jak byl takový, jak to nazvat, zkrátka nedržel tvar a neměl švy-jednolité tělo… založte na FB tu skupinu věřím, že ho někdo má, nebo ví, kde ho sehnat…
Přesně takový byl! Uvidím jak úspěšně se mi podaří založit tu skupinu
!
Prosim nemate nekdo doma nevyuzitou cernou ovecku z velikonocni edice Kinder Maxi mix a neprodali byste mi ji? Syn pred dvema mesici ztratil a stale ho to mrzi, mel ji oblibenou od malicka. Letos bohuzel ve velikonocni nabidce nebyla.
Taky jsme ztratili a v Čechách nikde není ke koupi. Brala bych i postaršího, kdyby byl…Je od firmy Nattou. Předem děkuji.
Dobrý den, zkouším i tady - nemáte prosím někdo tipy, kde by se dala sehnat tato hračka? Je to nejoblíbenější hračka mého syna. Neudělal bez něj krok a bohužel jsme ho ztratili. Před třemi lety jsem ho kupovala v Dráčiku, ale už ho neprodávají a nemůžu ho sehnat. Případně kdyby ho měl někdo doma a už by ho chtěl prodávat… Malý je bez něj smutný a pořád ho hledá
. Všem děkuji za tipy
@Jah píše:
Dobrý den, zkouším i tady - nemáte prosím někdo tipy, kde by se dala sehnat tato hračka? Je to nejoblíbenější hračka mého syna. Neudělal bez něj krok a bohužel jsme ho ztratili. Před třemi lety jsem ho kupovala v Dráčiku, ale už ho neprodávají a nemůžu ho sehnat. Případně kdyby ho měl někdo doma a už by ho chtěl prodávat… Malý je bez něj smutný a pořád ho hledá. Všem děkuji za tipy
https://www.dracik.cz/…y-pejsek-39/
to není on? Mě šel normálně vložit do košíku.
Jen teď koukám, že mají různé barevné varianty a nejde ovlivnit, kterou pošlou ![]()
@ivašot. píše:
https://www.dracik.cz/…y-pejsek-39/
to není on? Mě šel normálně vložit do košíku.
Jen teď koukám, že mají různé barevné varianty a nejde ovlivnit, kterou pošlou
Oni právě mají starý obrázek, ale posílají nový model, který vypadá jinak ![]()
@Marki1985 píše:
Co to dát do různých skupin na fb? Klidně můžu dát taky
Všem moc děkuji… Dneska jsem podruhé volala na ztráty a nálezy a je tam. Takže už je chlapeček spokojený. Moc děkuji