Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, nevěděl byste někdo o hračce, kterou hledáme? Ztratil se nám dcery nejoblíbenější plyšový pejsek (s „pytlovým“ měkkým tělíčkem naplněným kuličkami). Je to její „přítel“, brala ho naprosto všude a věří že je „živý“. Protože to nemá v životě zrovna jednoduché, slíbil jsem jí že se najde. Bohužel jsem asi přecenil své síly a několik měsíců vyvěšování inzerátů, hledání na netu a oslovování výrobců zatím nemělo úspěch
. Pokud někdo má tip nebo dokonce hračku k prodeji, nebudeme šetřit vděčností
! Díky, Martin.
Zkoušel jsi se poptat na fleru jestli by ho někdo nezvládl?
Ahoj na fleru jsem zkoušel, ale bez úspěchu.
S hračkou neporadím. Ale stejně si myslím že novou hračku už nepřijme. My jsme tak kdysi ztratily plyšováho tygra-dlouho jsem hledala a nakonec našla.
Jenže malý ho nechtěl-prý to není jeho a není to ten pravý.
Přece jen toho měl už ochytaného a byl s ním sžitý. ![]()
Nakonec si někde vybral nového medvídka a má ho.na tygra si už nevzpomene-ale pamatuje si že ho měl.
Pro ní je nepřijatelné, že zmizel ze světa - takže hledám stejného nebo kopii, tu bych nějak „okecal“. Na každý pád mi onehdy říkala, že zaslechla jeho srdce a že se pohnul. Takže sugesce vysoká, vím, že jiným nemá smysl nahrazovat..
Ten fler jsem zkoušel hned na začátku…odpověděli mi ale toto: "Vážený uživateli, vaše poptávka Malý plyšový pejsek byla Fler administrátorem zrušena, protože neodpovídala pravidlům Fleru (poptávky slouží pouze pro vyjádření zájmu o výrobu zboží v souladu se zaměřením serveru) nebo se vyskytovala v sekci poptávek vícekrát.
Na „Namaluj si hračku“ také bez úspěchu, věc nešla napodobit…
Ahoj, zkusila bych to tady http://www.heli-hracky.cz. Na zakazku usiji cokoli, jen nevim, zda to bude materialove stejne. Kazdopadne jsou hodne vstricni a ochotni ![]()
A co třeba vytvořit skupinu na FB a sdílet? Určitě ho někdo musí mít doma. Jaký je výrobce?
Výrobce tam právě už nebyl - je to hračka z druhé ruky. S tím nápadem FB jsem už taky koketoval. Nakonec to asi bude jediný impuls, na jehož základě se do FB dám
.
Já bych do toho FB šla…dostane se to mezi obrovské množství lidí…já už jsem toho pejska někdy někde viděla, ale marně vzpomínám kdy a kde ![]()
To byste byla první člověk, jenž ho viděl
. Ale budu to muset (FB) zkusit, večer se do toho pustím
!