Ztracené klíče

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3182
11.12.14 10:07
@Křížek1 píše:
Kamarádka jednou našla klíče v mrazáku :mrgreen: A to doma žádné malé děti neměla :mrgreen:

Ja jsem jednou dala do mrazaku svou penezenku nevim jak se mi to povedlo ale nasel ji tam pritel :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
2.4.16 18:31

Jdu s trochu jiný dotazem :-D - půjčily by jste sousedovi (jen se zdravíme a uklízí tu chodby) svoje klice na cca 15min, aby se dostal do sklepa, když si svoje zapomněl? Nemyslím jen jeden klíč, ale komplet, co máte od bytu, vchodu…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20677
2.4.16 18:33
@Salorka píše:
Jdu s trochu jiný dotazem :-D - půjčily by jste sousedovi (jen se zdravíme a uklízí tu chodby) svoje klice na cca 15min, aby se dostal do sklepa, když si svoje zapomněl? Nemyslím jen jeden klíč, ale komplet, co máte od bytu, vchodu…?

a proč mu chceš půjčovat celý svazek :nevim: tak mu dej jen ten od sklepa nebo běž s ním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
2.4.16 18:34
@Salorka píše:

půjčila, jen ten od sklepa, ne? :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
2.4.16 18:38

Nebyl čas na sundávat, dítko samo ve vaně :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
2.4.16 18:39
@Salorka píše:

tak řeknu" moment" zavřu, sundám klíč, otevřu a podám mu ho, ne? :nevim: :nevim: on potřeboval klíč, tak si mohl počkat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20677
2.4.16 18:42
@Salorka píše:

a půjčila si mu je všechny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
2.4.16 18:50

@Salorka ne, sundala bych ten jeden… I za cenu jeho čekání :think:

• Citovat
  • Upravit
6594
2.4.16 19:02

No tak já mu je půjčila celé :-( Omylem jsem mu totiž zamkla jedny dveře, dvouleté ve vaně a on hrozne spechal, že mi je hned přinese, cca 15min…je to správce domu už několik let, pan cca 50-60 let…

No jsem pinda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20677
2.4.16 19:05
@Salorka píše:
No tak já mu je půjčila celé :-( Omylem jsem mu totiž zamkla jedny dveře, dvouleté ve vaně a on hrozne spechal, že mi je hned přinese, cca 15min…je to správce domu už několik let, pan cca 50-60 let…No jsem pinda…

tak jestli je to správce domu a nikdo úplně cizí, tak to myslím bude v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
2.4.16 19:07

@Lima69 Ne, uplne cizí ne…zná ho tu každý, všechny problémy tu řeší…ale i tak mě to štve, ale už s tím nic neudělám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20677
2.4.16 19:10
@Salorka píše:
@Lima69 Ne, uplne cizí ne…zná ho tu každý, všechny problémy tu řeší…ale i tak mě to štve, ale už s tím nic neudělám

tak stane se :nevim: příště budeš už víc opatrná a hlavně se už nestresuj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
2.4.16 19:12
@Salorka píše:

tak víš pro příště :kytka:

Já jsem tedy na tohle janek :think: asi bych vyměnila zámek :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
2.4.16 19:25

@WERISKA Taky mě to napadlo ;-) Kolik to stoji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30301
2.4.16 19:39
@Salorka píše:
@WERISKA Taky mě to napadlo ;-) Kolik to stoji?

Podle toho jaký. Obyčejná fabka bude cca 200Kč nějaký bezpečnostní i tisíce.

Jinak já bych sousedům v domě, kde jsem bydlela s našima klidně klíče půjčila. Jedni dokonce klíče od našich mají. Tady bych svazek klíčů většině sousedů taky na 15 minut půjčila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat