Ztracené klíče
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ztracené klíče
Milé ženy,
od včerejšího večera neúspěšně hledám klíče od auta. Už nevím, kudy kam. Protože vím, že se tu pohybují osoby se schopnostmi, které já nemám, prosím o pomoc i tady - numerologie, kyvadlo, hypnóza, cokoliv… děkuji.
Příspěvek upraven 11.12.14 v 08:39
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Kde s je viděla naposled? Pokud jsi tím autem včera přijela, tak si to znovu proudu, mohly ti i vypadnout cestou. Projdi předsíň, kapsy kabátu, podívej se na zem, do botníku.. Držím palce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vytahla jsem sklenenou kouli…ALE musim znat datum narozeni Tve, Tvoji matky, otce, deti, manzela…k tomu kdy jsi videla klice naposledy a kde. A jeste informaci o zdravotnim stavu Tve praprababicky.Pak Ti s presnosti 0.00001% vyvestim, ze jsou v odpadkovem kosi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já myslím ze by to šlo, znovu prožít tu situaci kdy jsem je mela v ruce naposled.
Nicméně našly se.
Byly v ložnici, v 8cm mezeře mezi skříněmi a zdi jsou srolovane zbytky tapet. Některé z děti je uklidilo do jedné z roli…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím jak se k nim dostaly, obvykle je dávám na skříň, kam nedosáhnou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rozumbrada píše:
No já myslím ze by to šlo, znovu prožít tu situaci kdy jsem je mela v ruce naposled.
Nicméně našly se.
Byly v ložnici, v 8cm mezeře mezi skříněmi a zdi jsou srolovane zbytky tapet. Některé z děti je uklidilo do jedné z roli…
jak jsi je tam našla, tam by mě teda bez nějakýho přenosu myšlenek fakt pátrat nenapadlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám se takhle jednou ztratily zubní kartáčky
pátrala jsem po nich a druhý den koupila nový.. po nějaké době kdy začal protékat záchod jsem otevřela nádobku na vodu a hle..v ní kartáčky
to naše chytrý dítě oddělalo zboku plastovou krytku, strčilo do ní kartáčky a zase to tam vrátilo zpátky
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@slavuska1 jsme na návštěvě u babičky, tak mi bylo proti srsti jí prohledávat byt, nicméně ona se do toho pustila s velkým odhodláním, našla je ona.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kamarádka jednou našla klíče v mrazáku
A to doma žádné malé děti neměla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem dala telefon do lednice pri vyndavani jidlaa pak jsem hledala. Naštěstí mi někdo volal a telefon přežil ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě se nedávno ztratily všechny tampony z koupelny… malej je nastrkal do škvíry v sedačce
našla jsem je tam poté, co se tam snažil strčit knížku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit