Ztracené klíče
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ztracené klíče
Milé ženy,
od včerejšího večera neúspěšně hledám klíče od auta. Už nevím, kudy kam. Protože vím, že se tu pohybují osoby se schopnostmi, které já nemám, prosím o pomoc i tady - numerologie, kyvadlo, hypnóza, cokoliv… děkuji.
Příspěvek upraven 11.12.14 v 08:39
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Kde s je viděla naposled? Pokud jsi tím autem včera přijela, tak si to znovu proudu, mohly ti i vypadnout cestou. Projdi předsíň, kapsy kabátu, podívej se na zem, do botníku.. Držím palce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vytahla jsem sklenenou kouli…ALE musim znat datum narozeni Tve, Tvoji matky, otce, deti, manzela…k tomu kdy jsi videla klice naposledy a kde. A jeste informaci o zdravotnim stavu Tve praprababicky.Pak Ti s presnosti 0.00001% vyvestim, ze jsou v odpadkovem kosi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já myslím ze by to šlo, znovu prožít tu situaci kdy jsem je mela v ruce naposled.
Nicméně našly se.
Byly v ložnici, v 8cm mezeře mezi skříněmi a zdi jsou srolovane zbytky tapet. Některé z děti je uklidilo do jedné z roli…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím jak se k nim dostaly, obvykle je dávám na skříň, kam nedosáhnou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rozumbrada píše:
No já myslím ze by to šlo, znovu prožít tu situaci kdy jsem je mela v ruce naposled.
Nicméně našly se.
Byly v ložnici, v 8cm mezeře mezi skříněmi a zdi jsou srolovane zbytky tapet. Některé z děti je uklidilo do jedné z roli…
jak jsi je tam našla, tam by mě teda bez nějakýho přenosu myšlenek fakt pátrat nenapadlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám se takhle jednou ztratily zubní kartáčky
pátrala jsem po nich a druhý den koupila nový.. po nějaké době kdy začal protékat záchod jsem otevřela nádobku na vodu a hle..v ní kartáčky
to naše chytrý dítě oddělalo zboku plastovou krytku, strčilo do ní kartáčky a zase to tam vrátilo zpátky
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@slavuska1 jsme na návštěvě u babičky, tak mi bylo proti srsti jí prohledávat byt, nicméně ona se do toho pustila s velkým odhodláním, našla je ona.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kamarádka jednou našla klíče v mrazáku
A to doma žádné malé děti neměla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem dala telefon do lednice pri vyndavani jidlaa pak jsem hledala. Naštěstí mi někdo volal a telefon přežil ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě se nedávno ztratily všechny tampony z koupelny… malej je nastrkal do škvíry v sedačce
našla jsem je tam poté, co se tam snažil strčit knížku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit