Ztracený ježek ikea

6323
5.1.16 23:01

ztracený ježek ikea

Ženy, prosím, neleží vám zbytečně doma tenhle ježeček? Ráda bych ho odkoupila. Dcera ho dnes ztratila ve školce a hrozně plakala. Vím, že se ještě prodává v ikea, ale jsem ze Znojma a cestu zatím neplánujeme a kvůli ježkovi se mi tam fakt nechce :lol: Budu moc vděčná za nabídku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6323
5.1.16 23:03

Koukám že se to vložilo 2× :nevim: poprosím adminy o smazání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13750
5.1.16 23:16

A není možné, že ho tam zítra najdete? Alespoň u nás ve školce se nám nikdy žádná hračka donesená neztratila, i nejmenší vrtulník se vždycky našel a vydržel tam i několik dní… Děti mají dobrý přehled, která hračka je školková a která jiného dítěte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6323
5.1.16 23:24

@AnastazieB no ono to je trochu slozitejsi. Napsala jsem zjednodusene, protoze nechci nikoho osocovat. jezour se zatoulal uz pred vanocema. Vzdy si ho tam nesla na spani a pak zase nesla zpet, jenze predposledni den se nemohl najit. Nejak jsem to zakecala, jenze dnes ho videla u jiny holcicky! zacala brecet ze to je jeji jezek. A co ja vim jestli je nebo ne. Muze ale taky nemusi. Byl u toho holcicky tatinek a ten taky nevedel ani ze ma holcicka nejakyho jezka. Nechci to nejak resit.chci dcerce koupit jinyho jen aby nebyla smutna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1828
5.1.16 23:35

Mam, pokud myslis tohoto (na ikea stránkach jsem jo nenašla, proto foto z aukro). Ozvi se mi do SZ, pokud ho chces :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6323
5.1.16 23:39

@sisk fakt??? :dance: skacu radosti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie