Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ženy, prosím, neleží vám zbytečně doma tenhle ježeček? Ráda bych ho odkoupila. Dcera ho dnes ztratila ve školce a hrozně plakala. Vím, že se ještě prodává v ikea, ale jsem ze Znojma a cestu zatím neplánujeme a kvůli ježkovi se mi tam fakt nechce
Budu moc vděčná za nabídku.
A není možné, že ho tam zítra najdete? Alespoň u nás ve školce se nám nikdy žádná hračka donesená neztratila, i nejmenší vrtulník se vždycky našel a vydržel tam i několik dní… Děti mají dobrý přehled, která hračka je školková a která jiného dítěte…
@AnastazieB no ono to je trochu slozitejsi. Napsala jsem zjednodusene, protoze nechci nikoho osocovat. jezour se zatoulal uz pred vanocema. Vzdy si ho tam nesla na spani a pak zase nesla zpet, jenze predposledni den se nemohl najit. Nejak jsem to zakecala, jenze dnes ho videla u jiny holcicky! zacala brecet ze to je jeji jezek. A co ja vim jestli je nebo ne. Muze ale taky nemusi. Byl u toho holcicky tatinek a ten taky nevedel ani ze ma holcicka nejakyho jezka. Nechci to nejak resit.chci dcerce koupit jinyho jen aby nebyla smutna.
Mam, pokud myslis tohoto (na ikea stránkach jsem jo nenašla, proto foto z aukro). Ozvi se mi do SZ, pokud ho chces ![]()