Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tema spis pro odlehceni, protoze mi jasne, ze s timhle mi nikdo pomoct nemuze. Tak mame nezvestny klic od auta. Neni to sice poprve, ale tentokrat to vypada vazne. Vecer jsme se vratili z navstevy, sli domu (cca 15 metru), rychle ulozili syna (jinak bych podezirala jeho
) a celkem rychle jsme sli spat i my. Rano chtel jet manzel do prace, klic na obvyklem miste nebyl. Vicemene od te doby ho nonstop hledam, zda se mi, ze tu musi byt, ale nikde nic. Auto je zamcene, na ceste od auta neni.
Uz me zacinaji napadat i malo pravdepodobne teorie, napr. ze cestou spadl a odneslo ho pryc nejake zviratko (mame tu docela dost veverek
).
Mate podobnou zkusenost a nasli jste pak tu vec na nejakem necekanem miste? Nebo si myslite, ze to opravdu mohla byt nejaka veverka?
Jako na potvoru mame auto kratce a jako spravni smolari jsme druhy klic nestacili zatim udelat.
Bude doma..neustale neco hledam
…v botach v botniku byvaji rady klice..pripadne kdyz pospicham na zachod tak na zachode…kdyz nesu nakup tak zustanou v igelitce kterou hodim do igelitek..atd atd atd ![]()
Když se to stalo nám, našli jsme je na schránkách ve vchodě (bydlíme v paneláku:-). Sranda je, že ty klíče jsme hledali cca 4 hodiny, manžel dokonce nakoukl do kontejnerů, jestli je nevyhodil se smetím ![]()
A nejsou třeba v autě? ![]()
předpokládám ale že máte náhradní…
tyhle se určitě najdou na nejméně očekávaném místě… já také pořád něco hledám a to nejen klíče od auta ale i od bytu, od kanceláře, brýle, mobil… ten jediný hledám ráda protože si na něj můžu zavolat a vím kde je ![]()
@sweet78 píše:
A nejsou třeba v autě?
předpokládám ale že máte náhradní…
tyhle se určitě najdou na nejméně očekávaném místě… já také pořád něco hledám a to nejen klíče od auta ale i od bytu, od kanceláře, brýle, mobil… ten jediný hledám ráda protože si na něj můžu zavolat a vím kde je
V aute prave byt nemuzou. Je zamcene, takze jsme je museli pouzit.
S tim mobilem je to pravda, ale musi byt nabity a s nevypnutym zvonenim
.
Vím že to zní divně…ale hledali jste i v posteli? jak manželské tak dětské? koš na prádlo? jednou jsem měla klíče ve špajzu… ale musela jsem si stoupnout na židli abych je viděla…
Mě je jednou mladší syn šoupnul do košíku pod kočárkem, hledali jsme je asi dva měsíce. Podruhé jsem ho zase já nechala na podzim v kabátku, který nosím fakt výjimečně, objevila jsem ho na jaře
.
Ale my máme náhradní klíč a to vy ne. Navrhuju prohledat i ty nejnesmyslnější místa v bytě, nejspíš bude tam někde.
Spíš vám vypadl cestou. Tím pádem bych urychleně nechala vyměnit zámky. Bohužel to bude docela pálka ![]()
Já bych zkusila dětskou postel /já zastlala klíče k dítku/ nebo lednici /přítel tam má pravidelně mobil/ ![]()
Zkus mrazák, mamka jednou hledala po celém městě peněženku a byla v mrazáku ![]()
Dekuji vsem za tipy, nakonec to ma happyend. Byl skutecne doma na miste, kde jsem hledala nejmin desekrat
. Byl prikryty vickem od mobilu, ale vicemene v mistech, kde mel byt, takze jsem byla opravdu slepa.
Je to ale hezky pocit - najit neco ztraceneho. Tak vsem hledacum preji pevne nervy a dobry konec.
Ahoj holky, není nějaké „udělátko“ na klíče, které by pípalo, kdyby se ztratily? Samozřejmě by k tomu musel být další přístroj, který by to aktivoval.
Děda prý kdysi něco takového viděl a přál by si to k Vánocům ![]()