Ztrácím nad sebou kontrolu

poletucha poletava
21.4.12 12:07

Ztracim nad sebou kontrolu

Dobry den pisu radej anonymne po porodu dcerky jsem dost nabrala cca 30kg ta hamba pritel se o me prestal zajimat a ja sem byla zoufala. Zacala jsem cvicit jak blazen a nic ani deko dole. Kamaradka mi rekla za nesmim tolik jist tal jsem tp vzala vazne jedla 5× dene a do toho jsem behala a svete div se slo zo dolu, ale pak se vaha zastavila As zase ani deko at jsem delala co jsem chtela nic .tak jsem zacala neco co jsem asi delat nemela. Jedla jen x denne a to jen suchar hg dolu jedna basen kazdej rikal jak mi to slusi a dokonce jsem se dostala na vahu o ktere jsem snila 60kg rekla jsem si ze to staci ale ouha. Jidlo mi nevhutna a vaha jde porad dolu minulej tyden v pondeli jsem mela 60kg a dnes mam 56kg a nemam to pod kontrolou uz nechci ani deko dolu ale porad to nejfe stopnout

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5077
21.4.12 12:10

Nejsi anonymně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
poletucha poletava
21.4.12 12:13

Ja vim to uz je jedno

• Citovat
  • Upravit
2171

Nevím, co bys chtěla slyšet :nevim: Očividně potřebuješ pomoc lékařů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627

Tak zkus hroznový cukr, dodává energii a povzbuzuje chuť k jídlu. Jestli Ti nechutná jídlo, tak pomůžou buď bylinky a nebo na nějaký saláty zeleninový a tak taky nemáš chuť? Kolik měříš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
čtverda
21.4.12 12:16

ahojky,stalo se to i mé sestře,a ta musela najít odbornou pomoc.neboj se,oni ti poradí,ted jsi navíc ve stresu,tak tělo bojuje váhou dolů.nebud zoufalá.a držím ti palce,aby bylo lépe,napiš pak papa. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
8566

Hm.. musíš začít zase pomalu - stejně jako u hubnutí - jíst pravidelně a každý den trošku přidávat.. je to stejné jako u hubnutí (tam se musíš přemoct abys nejedla) teď se musíš přemoct abys jedla.. Přípravky na navození chuti bych zatím nedoporučovala aby se Ti to zase nevymklo z rukou a nezačala se přejídat a následně třeba zvracet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090

No snažila bych se zkoušet ten hroznový cukr jak je psané výše a různé jídla… POkud ani to nepomůže brzy vyhledej lékaře nebo to může být hodně špatné :roll:
Držím palce aby jsi to zvládla :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
21.4.12 12:17

Musíš k tomu přistoupit stejně jako k hubnutí. CO potřebuješ na hubnutí? Jíst pravidelně, aspoň 5× denně. A musíš se fakt snažit, aby sis nedala víc.
A co potřebuješ teď? Jíst pravidelně, aspoň 5× denně a musíš se fakt snažit, abys nejedla méně :palec: Chce to stejné odhodlání, jako při hubnutí. Jíst pořádný jídlo. Ne žádné nízkotučné jogurty a sýry. Zdravě, kvalitně. Pokud to opravdu nejde, tak bych opravdu možná zašla za doktorem. Ubýváš docela dost! Abys to i zdravotně neodnesla a včas to zarazila. Jsou i léky podporující chuť k jídlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
poletucha poletava
@Ewule0712 píše:
Tak zkus hroznový cukr, dodává energii a povzbuzuje chuť k jídlu. Jestli Ti nechutná jídlo, tak pomůžou buď bylinky a nebo na nějaký saláty zeleninový a tak taky nemáš chuť? Kolik měříš?

tak merim 168cm proste fakt chut nemam ale nejde o to ze bych vylozene nechtela jist dostala jsem chut na kure dala jsem si ale tak asi pulku stehna a zaludem me dolel nemyslim ze bych mela anorexii ale ten hrpznovej cukr asi koupim

• Citovat
  • Upravit
cher

Ono je tam těch problémů víc. Zajdi k psychologovi a prober si hlavně v hlavě to, jestli tvůj přítel je pro tebe opora, když jeho vinou jsi tam, kde jsi. Držím palce. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
2400
21.4.12 12:22

ahoj, myslím, že na 168cm máš váhu 56 pěknou, myslím, že teď je to ono, neboj, hlavně netloustni a začni si dávat mňamky. jahody, banán, masíčko, to, co Ti chutná, oříšky, prostě si to užívej. měj se ráda. co přítel '? co on na to ? vrátila se mu chuť ? .-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
poletucha poletava
21.4.12 12:25
@sieta.m píše:
Ono je tam těch problémů víc. Zajdi k psychologovi a prober si hlavně v hlavě to, jestli tvůj přítel je pro tebe opora, když jeho vinou jsi tam, kde jsi. Držím palce. :srdce:

no asi je tam toho vice posleni dobou samej stres z kazde strany tchyne pritel dcerka je hyperaktivni do toho jeste ta moje vaha a to jsem byla tehotna a potratila jsem ale stres to je hnus hledala jsem vsechno mozne na netu ne ze bych odmitala to jidlo ale jen sem mela strach znovu to nenabrat pritel rikal ze bych mela stim hubnutim prestat jo ale ono to nejde co myslite co treba ryby tuk

• Citovat
  • Upravit
8566
21.4.12 12:25
@Zuzka a verunka 2mesice píše:
tak merim 168cm proste fakt chut nemam ale nejde o to ze bych vylozene nechtela jist dostala jsem chut na kure dala jsem si ale tak asi pulku stehna a zaludem me dolel nemyslim ze bych mela anorexii ale ten hrpznovej cukr asi koupim

no to je jasné, máš scvrklý žaludek, musíš postupně přidávat až budeš na normální porci. Byla to chyba hubnout tímto stylem..zbláznil se Ti metabolismus..Pokud se to nebude zlepšovat, navštiv opravdu odborníka není to žádná sranda.. Zatím máš váhu versus výšku ok, ale kdybys měla dále hubnout (navíc tím stylem, že nejíš) tak tě to brzy položí. Je to hazardování se zdravím, uvědom si, že máš dítko, které Tě potřebuje - dá Ti to sílu přemoct se a začít znova pořádně jíst..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101648
21.4.12 12:26

Tak 56kg na 168cm není ještě nic tragického :-) i pokud to ještě o něco půjde dolů, tak máš ještě rezervu, ale chce to opravdu jíst hodněkrát za den, klidně po 2 hodinách vždy trochu, tou bláznivou dietou máš stažený žaludek, tak ho musíš postupně zas uvyknout na jídlo. Koupila bych určitě ten hroznový cukr a jsou i nápoje s živinami, ale hlavně pravidelně jíst, klidně malé porce, ale hodnotného jídla.
Jo a fakt to může ještě o něco klesnout, ale mělo by se to výrazně zpomalit a pak bude chvíli trvat, než to pomalu vyleze zpět na váhu co chceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat