Chtěla bych zpátky těhotenské bříško

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
447
7.4.12 03:09

"mrtvé bříško"???

Ahoj maminky :)
Pravda,nadpis zní opravdu hrůzostrašně,ale neděste se.Jde jen o můj zřejmě ne moc dobře fungující mozek… Řada z vás už mě dobře zná,ale stejně…V lednu jsem porodila krásnou,zdravou holčičku.
Jenže posledních pár týdnů mívám přímo děsivé stavy…Vidím těhulku,závidím…Najdu svoje těhu oblečení,je mi smutno,sprchuji se gelem co jsem používala v porodnici,chce se mi brečet…Mám prostě pocit,že moje bříško zemřelo..na věci kolem něj se koukám jako na vzpomínky po „mrtvém“…Myslela jsem,že je to jen stesk po bříšku…konec konců,bylo se mnou dlouho :)
Ale už se začínám bát,že to není jen o tom,že by mi chybělo…Chtěla bych ho zpátky :(
Jen chci zdůraznit,že na můj krásný vztah s dcerkou tohle nemá žádný vliv :)
Chci vás tedy tímto poprosit o radu…
Zažila jste některá po porodu až takové „stýskání“???
Předem vám všem děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
hanak
7.4.12 05:32

Zažila. Možná i to byl jeden z důvodů, proč jsem si druhé miminko pořídila tak brzy po narození první dcery (věkový rozdíl byl ve finále 13 měsíců a 4 dny). Hrozně se mi stýskalo po tom vrtění bříška, po tom souznění, kdy jsem jen já a mimi, kdy vnímáš každičký pohyb prcka.
Bylo to zvláštní .. ale hrozně hezké. Po narození třetího prcka jsem to stýskání zažila znovu .. a trvalo to snad půl roku, často se mi to promítalo i do snu.
No, my ženy jsme občas zralé na psychiatra :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
47759
7.4.12 06:24

Taky znam. Prvni tehu jsem si neuzila. Druhe bylo uplne jine a i kdyz byl od narozeni do pul roku malej krikloun, tak i presto uvazuji nad tretim. Mozna se jednou dockam ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
7.4.12 07:13

Já tohle sice neznám (živě si pamatuju, jak jsem se těšila až malej vyleze a moje tělo bude zase „moje“, protože mi bylo celých 9 měsíců hrozně blbě) ale zase se teď hrozně rozněžňuju nad malýma miminkama :lol: . Zkusila bych se s tím břichem buď „rozejít“ - schovat těhotenské oblečení někam z očí, nekoukat na fotky, vyhodit sprcháč…a nebo si potom pořídit druhý a už teď se začít těšit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.4.12 07:15

Taky se mi stýskalo po bříšku a těhulkám jsem strašně záviděla… řekla bych, že hodně intenzivní to vydrželo tak půl roku. Teď jsem bez bříška víc jak 9 měsíců a zasteskne se mi, když si vemu na sebe něco co jsem nosila i v těhu anebo potkám těhulku. Myslim že už to nepřejde a tak to bude stále, protože těhotenství jsem měla super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
7.4.12 07:24

jejda, zas tak moc jsem to neprožívala a neprožívám, ale někdy se mi zasteskne, to je pravda…teď je těhotná moje nejlepší kamarádka, tak si říkám dost často, že bych to chtěla zažít znova, těhotenství jsem měla naprosto bezproblémové a hlavně to s manželem nemáme ještě dořešeno ohledně druhého dítěte.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
7.4.12 07:42

Ahojky, normální to je, asi v nějaké míře, ale to co popisuješ je už asi hodně…

Vím, že na to existují homeopatika / sy. prázdného břicha po porodu / a nebo bych pak doporučila konzult. s psychologem - nějaký důvod to mít bude, že bys chtěla tak moc bříško zpět.

Držím pěsti ať je brzy líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
7.4.12 07:45

Jů to mám taky! Šahám si na břicho občas (nevědomky) a nic tam nekope :zed: teď si uvědomuju jak krásných bylo těch 9 měsíců krásných.

• Citovat
  • Upravit
5misa6
7.4.12 07:46
@Navli píše:
Ahojky, normální to je, asi v nějaké míře, ale to co popisuješ je už asi hodně…

Vím, že na to existují homeopatika / sy. prázdného břicha po porodu / a nebo bych pak doporučila konzult. s psychologem - nějaký důvod to mít bude, že bys chtěla tak moc bříško zpět.

Držím pěsti ať je brzy líp.

Psychologa? Není to trochu moc? :think:

• Citovat
  • Upravit
26093
7.4.12 07:53
@levmah28 píše:
Psychologa? Není to trochu moc? :think:

Já nevim, proč všichni při slově „psycholog“ řeší, že je to „moc“… Člověk se vykecá někomu nezaujatýmu, na tom přece nic není? :nevim:

Jinak občas mě to taky přepadne, zvlášť když vím, že dalších minimálně 5 nebo 6 let (a kdo ví jestli někdy vůbec) není další mimčo „v plánu“… :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65286
7.4.12 07:57

Jee a jak mě se stýská po bříšku…a to už dlouho…
Těhu bylo v pohodě,bylo mi dobře moc jsme si to užívala.....a na bříška těhulkám koukám fakt závistivě…
Moc bych chtěla „těhupupík“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
7.4.12 07:59

mě se po těhotenství a hlavně po bříšku taky děsně stýská a doufám, že ještě jednou tenhle stav zažiju i když zatím to na to nevypadá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepříhlášená NIki
7.4.12 08:01

Zažila… moc to drásalo a sladkobolně bolelo…
pomohl čas, nedostatek peněz a deziluze z manželství. Dneska bych už hejbací břicho brala jako reálnou tragédii.
Je to drsná léčba syndromu prázdného břicha, ale nesmírně účinná…
Ovšem neříkám, že mě to někdy nepopadne, ta lehkost, růžovost těhu ( i když to mám dvakrát za sebou a vím, že těhu rozhodně není růžová zahrada ), tak někdy odlítnu na snech a představách, kdy je vše ideální a já jsem těhotná…

pomůže ti čas,… :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5misa6
7.4.12 08:01
@kate02 píše:
Já nevim, proč všichni při slově „psycholog“ řeší, že je to „moc“… Člověk se vykecá někomu nezaujatýmu, na tom přece nic není? :nevim:Jinak občas mě to taky přepadne, zvlášť když vím, že dalších minimálně 5 nebo 6 let (a kdo ví jestli někdy vůbec) není další mimčo „v plánu“… :oops: :mrgreen:

Myslím si,že kdyby to mělo vliv na holku,tak teprve psycholog :think: ale jinak na bříško se postupem času zapomene :palec:

• Citovat
  • Upravit
26093
7.4.12 08:04
@levmah28 píše:
Myslím si,že kdyby to mělo vliv na holku,tak teprve psycholog :think: ale jinak na bříško se postupem času zapomene :palec:

Mně právě přijde, že když někdo někomu doporučí psychologa, spousta lidí reaguje, jak kdyby ho už zavírali do blázince… Podle mě pokud jí to leží v hlavě a trápí ji to, psycholog jí určitě neublíží… Spíš naopak… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat