Chtěla bych zpátky těhotenské bříško
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@VeronikaNel To je srandovni.. ja mam doma kluka s povahou holcicky, jemny, klidny, hodny, mazlivy, puntik…A co pozoruji holcicky na detskych hristich, tak vetsinou jsou to dracice
..a kluci prevazne hodni, klidni..
Jestli je to nejaka tendence, nebo ja vidim „jen neco“.. Nekdy mam i obavy o toho sveho kluka, jak v zivote obstoji s takovou povahou.. Prave bych preferovala rostaka, raubire, kdyz uz chlap, tak at se vsim vsudy.. Kdyz jsem ted cekala toho druheho, tak jsem se nejvice tesila na to, ze bude jiny, odlisny, a prala jsem si, at je poradne zivy
Tak jsem zvedava jaky nakonec bude..Prozatim to neni moc poznat, ale jedno uz je ocevidni, zevnejskem se lisi od starsiho brasky..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@katty6
Co já bych dala za kliďase
Jediný můj požadavek, když byla ještě fazolka byl, aby nebyla povahově po mě
A ejhle, narodila se 4.35h, tedy 4 a půl hodiny po začátku vodnáře(já jsem taky vodnářka),z fotek v jejím věku jsme od sebe k nerozeznání a když už jí s nervem vedu k babí(mé mamce),ať si jí na chvilku užije, že já už toho mám dost, jen se mi směje, že mi to vrací ![]()
Ale je pravda, že znám spoustu chlapečků, co jsou takový citlivý, něžný…Však oni se neztratí, copak nechceme, my ženy, právě takové?! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@VeronikaNel
tak co ja bych dala za holcicku aby byla po mne, hlavne povahove.. A asi to tak v zivote chodi, cim vice neco chceme, tim mensi sance ze to dostaneme a naopak.. ![]()
Strasne jsem si prala to druhe holcicku.. Tak treba do tretice to vyjde ![]()
alespon ted vim jak se delaji kluci
takze pokud nekdo by chtel poradit, rada ![]()
A Vondarky jsou fajn
Sama jsem Vodnarka..
a chtela sjem to druhe ditko ve vzdusnym znameni, nejvice Vodnare, a nedej boze Stira..No a mam ted cerstveho Stirka
Rika se, ze Stir je nejkomplikovanejsi znameni, ale verim, ze jsou to famy..prozatim je hodny i kdyz porad vyzaduje noseni ![]()
Co se tyce neznych clapecku a muzu, tak nakonec jsem prisla na to, ze my zeny takove nechceme, protoze vedle takoveho musime byt silne..zena by ale chtela byt predevsim zenou a mit vedle sebe silneho, muzneho chlapa..ovsem hodneho, ale to uz je kvalita, ktera neni v rozporu s muznosti a silou muze..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@katty6 V tom případě víte, o čem mluvím
Vodnáři jsou děsný znamení, min. v dětství. Kdysi jsem četla dětskou charakteristiku znamení - vodnář - dostane vše, co chce a to jakýmkoliv způsobem
U mě to sedělo a u ní…snažím se to hlídat, ale je to prostě…vodnářka no ![]()
Aha, tak časem si přijdu pro radu, ráda bych někdy toho Adámka
Ale jestli tak toužíte po holčičce, já vám jí kliďánko půjčím, myslím, že s ní by jste si to rozmyslela ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@VeronikaNel Tak to beze vseho
myslim pokud jste z PRahy, muzeme s detma nekam zajit..
I pres vsechno, Vodnarky sjou fajn.. Uzivejte si holcicky a at je hlavne zdrava a spokojena. To si take porad opakuji, kdyz se divam na to sve mladatko ![]()
Ted jak jso umali, tak neni ani rozdil jestli kluk ci holka.. a je to fajn, uzivam si dokud muzu.. pak az povyroste, uz to bude jine.
A take porad slysim, jak jsou vzdy narocne vztahy matka-dcera. Sama mam problemovy vztah s mamou, a ona se svou..
I presto tu holcicku bych chtela ![]()
Je to ale uz uplne jine tema…
Dnes jsem zase koukala na to sve bricho, jeste je porad vytahane a pripomina o tehu..
je to zvlastni, snad me to brzy prejde, ten stesk..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@katty6 Já mám se svou maminkou nádherný vztah, asi tím, že ona je panna(trpělivá)
Z Prahy jsme, tak určitě není problém, ale upozorňuji předem, že s Nelinkou jedině někam, kde je to oplocené
Ale asi je pravda, že každému se zdá tráva zelenější na druhé straně plotu, já bych brala klidné dítko, přesto jsem ráda, že mám, co mám. Je to prostě moje ďáblice (a mám to potvrzené 6.6. mi těhu potvrdili a byla jsem v 6tt - 666
)
Zlobí, ale které dítě ne…A copak se jde zlobit a rozčilovat nad pokakanou plínkou sundanou a rozpatlanou v posteli, když se na vás směje a povídá „mínka fůůůj, bobek není, ble…mamiko kafe“
To je prostě konec a pokakaná nepokakaná, hned se mazlí
Že je zdravá, za to děkuji „tomu nahoře“…obzvlášť, když koukám na zprávy, kde je zase o jedno děťátko s leukémií apod. víc, to pak slzím a klusem běžím k postýlce, abych obejmula svou zdravou holčičku
Bohatě mi stačilo, když měla zvláštní skvrnky a dr. měli podezření na petéchie, stačilo googlit a první co mi vyjelo byla právě leukémie..brr…už nikdy!
Ať divoká slečna nebo klidný chlapeček…hlavně, že jsou v pořádku! ![]()
S tím bříškem asi nepomůžu…Já bych také jedno nafouknutý chtěla, tak ideálně 6měsíc napořád ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, jsem rada, ze jsem nasla tuto diskuzi. Ani jsem netušila, ze to nekdo taky ma jako ja. Me se taky hrozne styska po brisku. Tehotenstvi jsem si kvuli ruznym starostem (týkající se tehu ale i jinym) vubec nestihla uzit. Hrozne se mi stýská mit to krasne brisko, zavidim tehulkam, styska se mi i po tom jak se lidi ke me hezky chovali, po tom jak jsem sla rodit a pobytu v porodnici. Az ted zpetne si uvedomuju jak je tehotenstvi nadherne a opravdu me hrozne mrzi, ze jsem si ho neuzila. Spousta z vas tu pise, ze byste chtěli dalsi mimi. Jenze ja dalsi nechci, chci se plne venovat svemu jednomu miminku, jsou mu nyní 3.mesice. mozna o to to mam horsi, ze me mrzi, ze jsem si tehu neuzila s timto miminkem a to uz se nevrati. Mate to někdo stejne, ze se vam styska, ale dalsi mimi nechcete?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja to mam opacne, dalsi dite chci, ale nechci byt tehotna.
Bricho jsem fakt nemela rada. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to normální, prostě až když vidíš to krásné miminko dojde ti, co se vlastně celou tu dobu v tobě dělo, mě už to teda přešlo, ale pokaždé si všimnu těhotné ženy a v duchu si říkám jůůůů
A na další miminko máš ještě čas teď si užívej a za pár let si to třeba rozmyslíš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lolllo tak ja bych ti ho odnodila ![]()
@natyber něco na tom bude.. no ja si rikam, ze další mimi možná tak za 10let. Kdyz si představím, ze by to melo byt driv, tak mam strach, ze bych za chvili psala do diskuze „nemam rada sve dite“ protoze jak říkám, chci se plne věnovat svemu miminku a ne svoji pozornost delit jeste nejakemu dalšímu diteti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mikys já mám druhé dítě po patnácti letech a to je teda úlet
měla jsem špatný pocit, že dcera v pubertě bude žárlit na miminko, protože chápej jsem šílená, šišlající a trpělivá matka
a ona to vše vidí, ale je to naprosto v pohodě, ale radu ti dám, rozhodně tak dlouho nečekej, věkový rozdíl by neměl být tak velký. Sama uvidíš jak se časem začneš na vše koukat jinak a až ti doma tohle malé miminko začne běhat, zatoužíš třeba po dalším
vůbec to teď neřeš a užívej si co máš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chvilkama si zastesknu po bříšku, ale určitě bych ho nechtěla zase nosit celých 9 měsíců, takže tak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem těhotná.. těhotenství by i celkem fajn bylo- líbí se mi moje tělo, líbí se mi moje bříško… ALE.. od začátku těhotenství zvracím, každý den ráno, odpoledne i večer „kocovina“..je mi zle zle a zle…
další dítko chci, doufám, že další těhotenství budu mít vklidu a užiju si ho, protože tohle si opravdu neužívám:(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit