Chtěla bych zpátky těhotenské bříško

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
410
2.2.14 21:50

Já jsem si těhotenství užívala jak to jen šlo, i když jsem byla na rizikovém. A už na porodím sále jsem věděla, že si to budu chtít ještě minimálně jednou zopakovat. Těhotenství bylo to nejlepší co mě potkalo. Taky se mi stýská po bříšku a po tom, jak píšete @Mikys jak se ke mě lidi chovali hezky a zajímali se. Hrozně moc závidím bříško kamarádce, ketrá teď čeká své druhé. A já se moc těším až ho budu mít zase i já…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
2.2.14 21:58

@Mikys uplne ti rozumim! ;) taky mam doma 3mes stare mimco a často premyslim, jak se mi libilo byt tehotna. celych devět mesicu jsem mela bezproblémových, vůbec mi nebylo spatne, ani zadne nalady, chute, hormony…proste pohodička :) pribrala jsem jen par kilo, brisko mi nijak neprekazelo, i na uplnem konci jsem bez potizi každý den chodila na dlouhe prochazky se psem. poslední tydny se mi to fakt libilo, bylo mi skvele, roztomile brisko, ja se nosila, lidi okolo moc mili…jen bych s to ted uzila ještě vic, pac mi to predtim tak nedochazelo. a az pak budu nosit druhé, asi nebude tolik casu na nejake rozplyvani se nad sebou když budu mit uz jednoho draka okolo sebe :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
2.2.14 22:44

Take se hlasim k tem, co chteji druhe miminko, ale nechteji znovu prochazet dalsim tehotenstvim a mit znovu brisko (to mam i bez tehotenstvi :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
2.2.14 23:56

Zakladatelko mam to uplne stejne jako ty ;)

• Citovat
  • Upravit
72725
3.2.14 08:03

Já bříško nechci, nešlo by to bez toho.. zatím mám velmi mini a už teď nemůžu spát (normálně spím na břiše).. čeká mi ještě 6 měsíců nespaní, umřu :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
1.5.14 21:05

Tak já jsem měla sprchový gel, a musím říct, že jsem si prázdou lahev taky schovala, bylo mi líto ho vyhodit, vůně mi hned oživí vzpomínky, já mám tři děti a smutno mi po těhotenství taky je. Malá má 8 týdnů a manžel střílí ostrejma, no, říkám si že by to musela být náhoda hrozná tak brzy otěhotnět, že???ale tak by bylo čtvrté no.,ale nechám si jak půjdu k doktorovi napsat zatím antikoncepci.Ale chci jen říct, že je to krásný pocit to těhotenství a zjištění že jste těhotná, nemuset ráno brzy do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat