Ztráta bydlení – MOP
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše: Více
no, než nějaké stěhování ve tvém stavu, nová kauce atd. vychází pořád nejlevněji hradit stávající. Kolik majiteli dlužíš nájmů? a partner to nemůže zaplatit? nebo nemůžeš jít k němu? k rodičům? a v práci nemůže někdo pomoct? záloha na výplatu atd.? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Keyllah píše: Více
Já jako majitel už bych ji v tom bytě bydlet nenechala, ani kdyby to doplatila.
Prostě výpověď …
Těhotná … Kde na to bude brát pak? Co to bude asi za partnera, když kvůli němu je tam, kde je? ![]()
Asi by si měla rychle požádat o azylák …
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ať přispěje nebo pomáhá situaci řešit otec dítěte. Čekáte spolu dítě, je to i v jeho zájmu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Upřímně moc nechápu, jak se dá dostat ze situace „vždy jsem byla finančně v pohodě“ do situace „za dva měsíce rodím a nemám kde bydlet“
To nemáš ani rodinu, která by ti pomohla, než se trochu postavíš na nohy? Jak uživíš dítě?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Šmoulice píše: Více
Tak ona i ta výpověď je možná jen ze zakonem danych důvodů…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
O davkach nevim nic, ale co zkusit zajit na mesto a zazadat o mestsky byt??? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marcellia píše: Více
To je na velmi dlouho a přednost dostávají zpravidla invalidé nebo městu prospěšné profese. Případy jako zakladatelka by mohli přehazovat vidlemi. Tak snad tu jsou minimálně rodiče, kteří by mohli a měli pomoci dceři a vnoučeti. Tak se to ve slušných rodinách dělá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@884135 píše: Více
jak kde. U nás, v částech, kam se lidi moc nehrnou, ale dá se tam normálně bydlet, je volných bytů dost.
- Citovat
- Upravit
u nás ve městě se občas objeví městský byt obálkovou metodou „nejvyšší nabídce“, žádné sociální byty, pokud jsou, jsou obsazené
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
potřebovala bych poradit ohledně MOP (mimořádné okamžité pomoci). Jsem těhotná, v květnu mám termín, a bohužel se mi teď úplně rozpadla finanční situace. Vždycky jsem byla finančně v pohodě, ale kvůli partnerovi jsem se dostala do problémů a teď mi hrozí, že přijdu i o bydlení. S majitelem bytu se bohužel nedá domluvit.
Potřebuju si co nejrychleji najít nějaké nové bydlení, ale momentálně na to prostě nemám dost peněz. Vím, že existuje MOP, ale vůbec s tím nemám zkušenosti a nevím, jestli se to dá využít třeba právě na kauci/nájem nebo pomoc s bydlením.
Máte s tím některá zkušenost? Dá se to řešit takhle rychle, když jsem těhotná? Budu ráda za jakoukoliv radu nebo zkušenost.
Děkuju moc.