Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý večer/ahoj všem.
Měla bych na Vás prosbu. Už je to rok, co jsem vysadila HA. Néé z důvodu, že bych chtěla mimčo, ale jelikož jsem hodně trpěla na výtoky a bolestivost při styku a také postupnou ztrátu libida.Po vysazení, teď už je to přes rok, co jí neberu, mam libido na totální nule, takže uplnej opak, než jsem očekávala
a po psychickej stránce je to se mnou taky nějaký divný. Popravdě ani nevim, jak můj psychickej stav definovat asi jako takovej nijakej
…Po vysazení HA jsem očekávala, že se libido navrátí, ale dosud nic. Přítelem to také neni, protože mě nepřitahují ani cizí chlapi, což je taky divný
protože dřív tomu tak bylo. Samozřejmě to řeším s gynekologem. Ten mi udělal náběry hormonů a zjistila se zvýšená hladina prolaktinu, která by to mohla způsobovat. Zahájila se tedy léčba, ale nijak nepomohla krom toho, že mi začly růst chloupky nad rtem
fakt super
Vzhledem k této zvýšené hladině jsem nemohla ani ovulovat, či-li teď by se to mělo zlepšit a po ovulaci bych měla mít i návrat libida, ovšem uběhl už měsíc a stále nic…Proto se chci zeptat, zda se tady někdo najde, kdo měl stejný problém a jak ho léčil? Chci si udělat i detox, prý je dobrý ostropestřec, tak to zkusím. Je mi 25 let a vážně bych už ráda začla opět žít i po tejto stránce, protože bych se nerada nutila do pohlavního styku…Nerada bych, aby tomutak bylo i nadále, jelikož chci mít jednou děti, tak timdle přístupem si je asi neudělam
Vlastni zkusenost - literatura s erotickymi scenami mi dost pomohla. Ne hned, ale po nejake dobe jsem opet zatouzila po sexu a uzivam si ho.
Zkoušela jsem, ale nepomáhá…cítim, že neni něco v pohodě. chodila jsem i na psychoterapie. Léčim se se štítnou žlázou a tam mam výsledky v pořádku..HA je pěkný svinstvo ![]()