Ztráta libida i po vysazení HA

3
28.3.16 20:52

Ztráta libida i po vysazení HA

Dobrý večer/ahoj všem.

Měla bych na Vás prosbu. Už je to rok, co jsem vysadila HA. Néé z důvodu, že bych chtěla mimčo, ale jelikož jsem hodně trpěla na výtoky a bolestivost při styku a také postupnou ztrátu libida.Po vysazení, teď už je to přes rok, co jí neberu, mam libido na totální nule, takže uplnej opak, než jsem očekávala :? a po psychickej stránce je to se mnou taky nějaký divný. Popravdě ani nevim, jak můj psychickej stav definovat asi jako takovej nijakej :?…Po vysazení HA jsem očekávala, že se libido navrátí, ale dosud nic. Přítelem to také neni, protože mě nepřitahují ani cizí chlapi, což je taky divný :lol: protože dřív tomu tak bylo. Samozřejmě to řeším s gynekologem. Ten mi udělal náběry hormonů a zjistila se zvýšená hladina prolaktinu, která by to mohla způsobovat. Zahájila se tedy léčba, ale nijak nepomohla krom toho, že mi začly růst chloupky nad rtem :lol: fakt super :lol: Vzhledem k této zvýšené hladině jsem nemohla ani ovulovat, či-li teď by se to mělo zlepšit a po ovulaci bych měla mít i návrat libida, ovšem uběhl už měsíc a stále nic…Proto se chci zeptat, zda se tady někdo najde, kdo měl stejný problém a jak ho léčil? Chci si udělat i detox, prý je dobrý ostropestřec, tak to zkusím. Je mi 25 let a vážně bych už ráda začla opět žít i po tejto stránce, protože bych se nerada nutila do pohlavního styku…Nerada bych, aby tomutak bylo i nadále, jelikož chci mít jednou děti, tak timdle přístupem si je asi neudělam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
28.3.16 21:04

Vlastni zkusenost - literatura s erotickymi scenami mi dost pomohla. Ne hned, ale po nejake dobe jsem opet zatouzila po sexu a uzivam si ho.

• Citovat
  • Upravit
3
28.3.16 21:06

Zkoušela jsem, ale nepomáhá…cítim, že neni něco v pohodě. chodila jsem i na psychoterapie. Léčim se se štítnou žlázou a tam mam výsledky v pořádku..HA je pěkný svinstvo :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
28.3.16 21:50

No, to fakt ne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie