Ztráta ovulace a léčba

Anonymní
1.2.21 16:00

Ztráta ovulace

Ahoj holky, snažíme se o mimi, byla jsem na preventivní prohlidce na gynekologii a doktorka mi po více návštěvách zjistila že žádné vajíčko ale nedozrava, tudíž u mě žádná ovulace neprobíhá… :zed: :,(
Budeme řešit léčbou.
Přijde mi že tohle téma je tabu, nebo je to výjimečne jelikož jsem nikde žádné diskuze presne na tuto situaci nenašla..

Prošla jste si tím naka? Jak dlouho trvalo než ovulace přišla? Jaké léky vám na gynekologii předepsali?

Moc díky za každé info. Jsem zoufalá.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
652
1.2.21 16:23

A to jste sledovaly jeden cyklus nebo více? Vím, že píšeš více návštěv, ale ty mohly být v rámci jednoho cyklu :think: jeden anovulační je běžná záležitost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.21 16:27
@beneskat píše:
A to jste sledovaly jeden cyklus nebo více? Vím, že píšeš více návštěv, ale ty mohly být v rámci jednoho cyklu :think: jeden anovulační je běžná záležitost

Sledovaly jsme 3 cykly, tudíž vím že se bude řešit léčbou.. Ale nikde moc nemohu najít co to obnáší, jak se řeší a po jak dlouhé době pomůže..

• Citovat
  • Upravit
652
1.2.21 17:07

No, tak si načti něco třeba o Clostilbegytu, třeba ti to řekne víc, tady z diskuzí.. já teda řešila něco podobného a šla do toho nejdřív přirozenou cestou, v podstatě jako,,léčba" polycystických ovarií. U mě stačilo jen vysadit cukr a jíst a pít jen teplé věci. Mně se clostil příčil a věřila jsem, že to má někde příčinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
1.2.21 20:04

Ja uz to lecim dlouho, jedine co zabírá je Clostilbegyt ktery ale muzes brat jenb3mesice vkuse. Pokud mas anovulacni cykly tak se toho moc delat neda. Bud hormony a nebo se zkusit lecit nejak sama..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
1.2.21 20:42
@beneskat píše:
No, tak si načti něco třeba o Clostilbegytu, třeba ti to řekne víc, tady z diskuzí.. já teda řešila něco podobného a šla do toho nejdřív přirozenou cestou, v podstatě jako,,léčba" polycystických ovarií. U mě stačilo jen vysadit cukr a jíst a pít jen teplé věci. Mně se clostil příčil a věřila jsem, že to má někde příčinu.

Ahoj, toho se chytnu.Cukr myslíš jen ten rafinovany, či sacharidy obecně? A druhá otázka, jen teple věci? takze ani normální vodu? tedy teplou? dekuji😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
1.2.21 20:50
@Uspavacka píše:
Ahoj, toho se chytnu.Cukr myslíš jen ten rafinovany, či sacharidy obecně? A druhá otázka, jen teple věci? takze ani normální vodu? tedy teplou? dekuji😊

Ahoj, cukr rafinovaný, sacharidy jsem neomezovala :palec: všechno teplé, včetně zeleniny (i ovoce, ač to zní hrozně :D ), prostě nesyrové, voda stačila odstátá (bylo to v létě), prostě ať to není ledové, z ledničky.. ale samozřejmě čaje lepší. Bylo to teda dělané pro mě na míru - patřilo to k celostnímu pohledu na můj problém - na akupunktuře, ale co jsem se tak bavila s holkama s PCOS, většinou jim poradili dost podobné věci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
1.2.21 21:13
@beneskat píše:
Ahoj, cukr rafinovaný, sacharidy jsem neomezovala :palec: všechno teplé, včetně zeleniny (i ovoce, ač to zní hrozně :D ), prostě nesyrové, voda stačila odstátá (bylo to v létě), prostě ať to není ledové, z ledničky.. ale samozřejmě čaje lepší. Bylo to teda dělané pro mě na míru - patřilo to k celostnímu pohledu na můj problém - na akupunktuře, ale co jsem se tak bavila s holkama s PCOS, většinou jim poradili dost podobné věci :kytka:

Dekuji moc za informace :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
1.2.21 21:22

Ahoj, mě pomohly bylinky. Na srovnání menstruace i na ovulaci. Napsala jsem svůj problém na firmu Nadeje, p. Podhorne a ona mi doporučila bylinkovou kůru, sice na několik měsíců, ale opravdu zafungovala. Hlavně mi to srovnali cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí