Ztráta peněz - nezavřela jsem byt

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
32036
8.3.19 20:07

Ne, neztratila. Tak to můžeš být ráda, že šlo jen o peníze z peněženky, taky si mohla mít vybraný celý byt. Někdo ti vlezl do bytu a sebral jen peníze z peněženky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8.3.19 20:08

ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
8.3.19 20:14
@kočička1234 píše:
Ahoj žřeny. Ztratily jste někdy větší částku peněz? A jakým zpusobem? Já dnes 4500kč. Nechala jsem špatně zavrené bytové dveře, a někdo mi vyluxoval peněženku. Jo nepozornost, se nevyplácí.

Ojojoj. Tak to zamrzí.
Ale víš jak, jak nejde o život…

Peníze jsem přímo neztratila, ale už jsem nakoupila takových kravin, co nepoužíváme. V tom taky leží peněz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
8.3.19 20:20

Ztratila… Před Vánoci mi vypadla peněženka se všemi doklady, 800€ a asi 6 000 Kč v českých. Ani jsem si toho nevšimla, až mi volala Policie ČR. Nějaký dobrák ji našel, vrátil a odmítl zanechat svoje údaje. Nechybělo absolutně nic…Edit, údaje asi zanechal, ale odmítl jejich odevzdání mně.

Příspěvek upraven 08.03.19 v 20:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
8.3.19 20:20

Já jsem před Vánoci nechala peněženku s 30tisici na střeše auta a odjela…peněženka se našla, tak jsem aspoň nemusela vyřizovat doklady :palec:
Za blbost se plati :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2683
8.3.19 20:24

@Aduš8 to je skvele, ze se takovi lide najdou!

Ja minulý rok vytratila peněženku..bohuzel ji zadny poctivec nenasel. Ten clovek si na me diky bezkontaktni karte udelal kolem 10 nakupuju po 500 Kc, zjistila jsem az druhý den, ze peněženku nemam. Kartu jsem hned blokla, ale pohyby na uctu byly vidět az po vikendu, v pondeli..to uz mi sami volali z banky, ze jsou tam podezřelé pohyby na uctu a jestli jsem nakupy udelala ja. Peníze mi banka vratila. Policie toho zlodeje nasla a banka to pak vymáhala po nem..mne mel dat 2000 za penezenku, ale ma exekuce a nejspíš to nikdy neuvidím. Za to, ze mi ztopil doklady a zneuzil kartu vyfasoval jen podmínku.. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.19 20:24

Manzel 4000 kc .Dal si je do kapsy od kalhot.Byt sem pro zmenu nezavrela zas ja.Byl otevreny dve hodiny. 8o syn si hral s takovim koleckem co vysouva tycku na ocko.(je to ted misto retizku,zabudovany ve dverich).Ja spechala za synem a dvere zabouchla.No aspon sem si to myslela.Nezabouchli se prez tu tycku to neslo.Kdyz sme se vratily tak sme byli dost vykuleny.Vse kontrolovali.Mame dve kocky tak hlavne jestli jsou doma

• Citovat
  • Upravit
776
8.3.19 20:25

já přišla kdysi o 5000,–. Dělala jsem tři roky ve firmě na jedné pobočce a nildy si tam nikdo skříňku nezamykal a nikdy se tam nikomu nic neztratilo. Pak jsem přešla na jinou pobočku a nejak mi nedošlo, že tam mají jiné zvyky. Takže jsen jednou po ranní zjistila že mám v peněžence o pět tisíc miň. :D Dokonce se kvůli tomu tenkrát volali policajti, ale na nic nepřišli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37119
8.3.19 20:28

Neztratila, já si dávám na peníze, peněženku s dokladama, mobil a klíče od bytu hrozný pozor :lol: vždycky radsi 10× kouknu do kabelky když odcházím z bytu, z práce, když platím v obchodě atd :D nicméně v tvé situaci bych byla ráda za peněženku, já v hotovosti takové částky nenosím, tak bych měla spíš strach že by nám někdo vyluxoval elektroniku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
8.3.19 20:39

Ztratila jsem 2000 pri placeni v obchodě. Mela jsem tu bankovku slozenou vedle karty a kdyz jsem ji vytahovala, tak mi musela vyletet z peněženky. Mam tuseni kdy se to presne stalo. Kupa lidi za mnou v rade a ja balila nakup, hlidala dva raubire, zpocená az na zadku, chtela jsem rychle vypadnout. Tak jsem si pomohla no :zed: tehdy jsem to obrecela, ale život jde dal, casem ten blbý pocit odpadl, sice me to stve doteď, ale stávají se horší věci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
8.3.19 20:43
@EllEff píše:
Já jsem před Vánoci nechala peněženku s 30tisici na střeše auta a odjela…peněženka se našla, tak jsem aspoň nemusela vyřizovat doklady :palec:
Za blbost se plati :mrgreen:

Co to je za lidi, kteří vezmou z cizí peněženky 30 000,–. To už není málo peněz, nechápu, lidi jsou fakt svině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
8.3.19 20:56

Mě jako pokladní v supermarketu okradli 2 chlápci, měli to dobře promyšlené. Bylo před Vánoci, všude plno lidí a při placení využili toho, že byl blázinec a lidi platili pořád velkýma bankovkama. Tak se mi nabídli, že mají drobné za pětitisícovku. Samozřejmě měli nákup a ten taky platili velkou bankovkou. Jeden po mně pořád něco chtěl (sáček, účtenku…) do toho ten druhej už počítal kolik mu mám vrátit z nákupu plus jak mu rozměnit ty peníze. No spletli mě tak, že jsem si ani nevšimla, že jsem vrátila špatně 8o. Já vůl jsem jim na to skočila, protože jsem už v kase neměla drobné a oni mi jakože pomohli :zed:. A to jsme od vedení měli zakázané právě z tohoto důvodu nad 200kč rozměnovat. Obrali mě asi o 3000kč. Vedoucí hned věděla, že to jsou tzv. „zloději směnárníci“, a že to mají fikaně promyšlené :pocitac:. Ale vedoucí byla hodná, dostala jsem jakoby měsíční odměnu a kolegyně mi daly nějaké stravenky, takže nakonec jsem musela doplácet cca „jen“ 1000kč. Ale i tak to zamrzelo, bylo mi kolem 20 let a hlavně před Vánoci každá koruna dobrá :?.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
8.3.19 20:58

@Zabatko bohužel no. Pan ji odbesl na PČR a i když ti se vyjádřili ze i oni sami mají na nej podezření, za ruku ho nikdo nechytil…lidi jsou bohužel sv***

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
8.3.19 20:59

mě někdo ukradl 2000 z kabelky v Motole na jipu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowDancer
8.3.19 21:01

Mě se to nestalo, ale přítel, když jsme spolu začínali, si tehdy “koupil” párek v rohlíku za asi 5 tisíc. Měl tehdy peníze v kapse a když si vytahoval peníze na ten párek, tak mu někde vypadly. Týden byl divnej, pak se přede mnou tehdy poprvé rozbrečel a řekl mi to. Od té doby nosí peněženku. :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat