Ztráta peněz - nezavřela jsem byt

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
ShadowDancer
8.3.19 21:01

Mě se to nestalo, ale přítel, když jsme spolu začínali, si tehdy “koupil” párek v rohlíku za asi 5 tisíc. Měl tehdy peníze v kapse a když si vytahoval peníze na ten párek, tak mu někde vypadly. Týden byl divnej, pak se přede mnou tehdy poprvé rozbrečel a řekl mi to. Od té doby nosí peněženku. :lol:

• Citovat
  • Upravit
520
8.3.19 21:03

Já nechala jednoho penezenku ve vlaku. A v ní 2500. Skoro nikdy hotovost moc nenosim, to byla zrovna výjimka. A asi po 14 dnech mi přišla domu peněženka bez peněz. Doklady už jsem měla samozřejmě nové. takze už mi to bylo na nic. A pak mi jednou ukradli peněženku z tašky a našla se pak v Bille za regalama. Obojí zabolelo, protože to bylo ještě za studentských let, kdy jsem tedy penězi rozhodně neoplývala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
8.3.19 21:17

Ja teda penize neztratila, ale jednou v baru jsem nasla na umyvadle na wc penezenku, byla plna karet a asi 800€ . Podle fotky na ridicaku jsem tu pani nasla dost picnutou na baru. Vsechno jsem ji samozrejme vratila a ten pocit me hreje dodnes :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
8.3.19 21:24

Táta kdysi usnul ve vlaku a přišel o celou výplatu, kterou si v hotovosti vezl v bundě pověšené nad sebou. Já jsem byla v první třídě a dodnes si pamatuju, jak se naši hádali a jak mi kamarádčina mamka kupovala svačiny, ten měsíc byl šílený :? Já sama jsem „jen“ nechala v bankomatu peníze (asi 1.200,–) a odešla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat