Ztráta receptu, napíše mi lékař nový?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
15.4.13 18:45

Ztráta receptu

Ahoj holky,

manžel ztratil můj recept s léky. V lékárně zjistil, že recept nemá. Buď ho někde vytrousil nebo byl recept odcizen, ale přikláněla bych se k tomu, že mu někde vypadl, dává si hodně věcí do kapes. Napíše mi lékař nový recept? Je v tom nějaký problém? Na receptu byl mimojiné i neurol (vice než jedno balení). Stalo se vám něco podobného? Je to dost nepříjemná situace. :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3157
15.4.13 18:46

Tak to se prostě stane. Mně napsali nový když jsem ztratila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
15.4.13 18:56

To se stene zajdi si pro nový prostě řekni co a jak
as ten neurol nevadí v lékarně by měla chtít vidět kartu poj jinak ho nevydat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
15.4.13 19:00

Pokud to neztrácí nějak pravidelně, tak mu doktor napíše nový bez problémů.
Mě se stalo třeba s antiko, že se mi podařilo ztratit recept dvakrát za sebou, vždy po těch 3 měsících, a to už tedy gyndařka koukala podezřívavě, a říkala mi, že doufá, že nejsem tak blbá, abych ty recepty někomu dávala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
15.4.13 19:13

Bez problémů… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
15.4.13 20:10
@Mar__tanka1983 píše:
Pokud to neztrácí nějak pravidelně, tak mu doktor napíše nový bez problémů.
Mě se stalo třeba s antiko, že se mi podařilo ztratit recept dvakrát za sebou, vždy po těch 3 měsících, a to už tedy gyndařka koukala podezřívavě, a říkala mi, že doufá, že nejsem tak blbá, abych ty recepty někomu dávala…

no tak to věřím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
15.4.13 20:13
@ivodička píše:
Bez problémů… :)

mě jednou lékařka dělla zle, došly mi léky, protože jsema si 3 vytrousily nebo ctyři, ona mi řekla nepředepíšu, až za dva dny, a taky nepředepsala, já ale tyto léky potřebuju, musela, sjem to bohužel přetrpět :,(, ale tobě to snad napíše nový

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
15.4.13 20:24
@tumpach píše:
mě jednou lékařka dělla zle, došly mi léky, protože jsema si 3 vytrousily nebo ctyři, ona mi řekla nepředepíšu, až za dva dny, a taky nepředepsala, já ale tyto léky potřebuju, musela, sjem to bohužel přetrpět :,(, ale tobě to snad napíše nový

tak to je pěkná krůta :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
15.4.13 20:26
@archienka1 píše:
tak to je pěkná krůta :roll:

jo no, chtěla jsem zabít, ted už na léky jsem ostražitá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
15.4.13 20:27

Není to povinnost lékaře, těžko říct, jestli napíše, je hlídaný pojišťovnou, zda pacientovi nepředepisuje léky na dýl, než je potřeba. Zrovna v případě Neurolu (a ještě vícero balení) bych si novým receptem jistá nebyla- je návykový a často se zneužívá :nevim:. Nemusí manželovi věřit, že recept ztratil a nemá si to jak ověřit… může to napsat na „hradí nemocný“ a manžel to zaplatí komplet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
15.4.13 20:36

@Agrimonia presne tak, lekar lek predepise znovu, pac bez neho by treba pacient mnohdy nemohl vubec existovat, ale muze chtit, aby si lek sam uhradil..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí