Hemoroidy - kdy k doktorovi

Anonymní
14.4.13 13:40

Hemoroidy - kdy k doktorovi

Vím, že o hemoroidech tady toho bylo už napsáno dost, ale přesto znovu. Chtěla bych vědět, kdy jste šly k doktorovi.
Po porodech se mi objevily hemoroidy, trápí mě tak co půl rok. Vždy jen kousíček, stačí mastička a je to v pohodě. Jenže teď mám pocít, jako bych tam měla žiletku a malý nafouklý prázdný balónek. Předtím to nebolelo, jen jakoby vylezl plný tukový polštář (či jak to napsat). Na papíru jsem měla i krev, tak raději používám dětský vlhčený. Bolí to, ať sedím, stojím, ohnu se, rozkročím. K tomu mě navštívala červená, tak je mi hrozně :oops: :oops: představa, že bych někam měla jít… :oops:

Jak dlouho vydržet s léčbou sama? Na mastičkách se píše až 2 týdny, než navštívíte lékaře. Ale nechci, aby mi to náhodou prasklo, nebo já nevím…
A taky se chci zeptat, v jakých případech se rozhodnou o jejich odstranění a zda se to dělá už ambulantně. Díky

Píšu jako anonym, protože se vážně :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
K.Black
14.4.13 13:44

Můj táta je měl taky, a kolikrát se svíjel v bolestech, pak šel na operaci a od té doby klid. Asi si radši zajdi k dr. akorát nevím s tou MS, ale myslím že když nemůžeš stát sedět tak tě vezmou i tak. Vem si sebou ubrousky a před vyšetřením se otři, myslím že doktoři jsou zvyklý.

• Citovat
  • Upravit
11733
14.4.13 13:45

Pokud už je ti to hodně nepříjemné a bolí to, tak bych vyrazila k doktorovi co nejdřív to půjde, doktor se ti na to podívá, něco předepíše a aspon se ti uleví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
14.4.13 13:52

Jak mile máš krev tak k doktorovi, vem si s sebou vlhčené ubrousky po vyšetření jsem měla nutkání se otřít od toho gelu co používají. Je to nepříjemné, ale napíšou ti prášky a uleví se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
14.4.13 14:03

V tomhle případě bych už k doktorovi raději šla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
626
14.4.13 14:09

Ja s tim mam taky silene problemy, ale v lekarne maji hodne veci, co opravdu pomaha, ale chce to kombinovat jak cipky, tak masticku, hodne ucinne je FACTU a nebo PREPARATION H, tan se muze uzivat i dlouhodobeji a hlavne to chce dodrzovat hygienu, opravdu po kazdem vyprazdneni jit do sprchy… Ja mam par dni do porodu a take s tim valcim, tak jsem zvedava, co to udela po porodu…pokud se ti nechce k odbornikovi, tak zkus obvodniho, ja jeste uzivam v praskach DETRALEX, vsude si to chvali a je pravda, ze konecne asi po trech tydnech kdy toto vse kombinuju, se mi ulevilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí