Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj máte zkušenost s tabletama Non Salt při kojení???mám téměř 7 měsíců po druhém porodu a stále mám nateklé nohy. Kamarádka mi poradila tyhle tablety, prý skvěle odvodńují ale v lékárně mi neuměli říct jestli se můžou při kojení. Ráda bych aby mi nohy splaskli ale nerada bych nějak ohrozila své sedmiměsíční dítko. Při těhotenství se prý můžou ale při kojení???
A nějaký příbalový leták to nemá?? tam to musí být napsaný
ale obecně u tak velkého dítka bych se prášků, co se mohou při těhu, u kojení nebála, už to enní novošek s nezralým traktem
http://www.lekarna.cz/…-vitabalans/
je to vhodné i pro těhotné.
@jenny.fields píše:
http://www.lekarna.cz/…-vitabalans/
je to vhodné i pro těhotné.
jj, že je to pro těhotné vím
ale o kojících se právě nikde nepíše
.
I tak díky za reakce
@feketka píše:
jj, že je to pro těhotné vímale o kojících se právě nikde nepíše
.
I tak díky za reakce
Pokud jen něco pro těhotné, tak si myslím, že pro kojící dvojnásob. Navíc to jsou jen dva minerály.
Chci se zeptat, jsem 3 týdny po spontánním potratu a přibrala jsem 5 kilo, přijdu si hodně zavodněná, je to v sestinedeli normální?
Ahoooj mohu se optat zda je tento lék na předpis nebo ne?? od těhu mi strašně natékají nohy a už nevím co stím.. nechce se ěm to nějak pustit. jak jsem myslela že zkusím něco na odvodnění tak jenom nevím zda mi to prodají bez receptu nebo musím jet k dr… Děkuji
Ahoj, koupíš normálně v lékárně a za mě můžu říct, že jsou SUPER
!!!Po porodu jsem byla stále nateklá(hlavně nohy a obličej)a nešlo mi zhubnout a po těchto tabletách jsem krásně spleskla a zhubla na původní váhu. Jo a brala jsem i při kojení a žádný vliv na mlíčko to nemělo.
@feketka píše:
Ahoj, koupíš normálně v lékárně a za mě můžu říct, že jsou SUPER!!!Po porodu jsem byla stále nateklá(hlavně nohy a obličej)a nešlo mi zhubnout a po těchto tabletách jsem krásně spleskla a zhubla na původní váhu. Jo a brala jsem i při kojení a žádný vliv na mlíčko to nemělo.
Ahoj prosimtea kolik jsi brala denne tableta jak pred jidlem po..