Tablety Non Salt na odvodnění

123
15.4.13 14:26

Tablety Non Salt na odvodnění

Ahoj máte zkušenost s tabletama Non Salt při kojení???mám téměř 7 měsíců po druhém porodu a stále mám nateklé nohy. Kamarádka mi poradila tyhle tablety, prý skvěle odvodńují ale v lékárně mi neuměli říct jestli se můžou při kojení. Ráda bych aby mi nohy splaskli ale nerada bych nějak ohrozila své sedmiměsíční dítko. Při těhotenství se prý můžou ale při kojení???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
15.4.13 14:35

A nějaký příbalový leták to nemá?? tam to musí být napsaný :nevim: ale obecně u tak velkého dítka bych se prášků, co se mohou při těhu, u kojení nebála, už to enní novošek s nezralým traktem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
15.4.13 15:11

http://www.lekarna.cz/…-vitabalans/
je to vhodné i pro těhotné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
15.4.13 18:11
@jenny.fields píše:
http://www.lekarna.cz/…-vitabalans/
je to vhodné i pro těhotné.

jj, že je to pro těhotné vím :) ale o kojících se právě nikde nepíše :nevim:.
I tak díky za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
15.4.13 18:16
@feketka píše:
jj, že je to pro těhotné vím :) ale o kojících se právě nikde nepíše :nevim:.
I tak díky za reakce

Pokud jen něco pro těhotné, tak si myslím, že pro kojící dvojnásob. Navíc to jsou jen dva minerály.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.9.13 14:31

Chci se zeptat, jsem 3 týdny po spontánním potratu a přibrala jsem 5 kilo, přijdu si hodně zavodněná, je to v sestinedeli normální?

• Citovat
  • Upravit
389
17.9.13 21:44

Možná hormonální změny způsobují i zavodneni, netuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
25.4.14 06:58

Ahoooj mohu se optat zda je tento lék na předpis nebo ne?? od těhu mi strašně natékají nohy a už nevím co stím.. nechce se ěm to nějak pustit. jak jsem myslela že zkusím něco na odvodnění tak jenom nevím zda mi to prodají bez receptu nebo musím jet k dr… Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
26.4.14 07:27

Ahoj, koupíš normálně v lékárně a za mě můžu říct, že jsou SUPER :palec:!!!Po porodu jsem byla stále nateklá(hlavně nohy a obličej)a nešlo mi zhubnout a po těchto tabletách jsem krásně spleskla a zhubla na původní váhu. Jo a brala jsem i při kojení a žádný vliv na mlíčko to nemělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
26.4.14 09:55
@feketka píše:
Ahoj, koupíš normálně v lékárně a za mě můžu říct, že jsou SUPER :palec:!!!Po porodu jsem byla stále nateklá(hlavně nohy a obličej)a nešlo mi zhubnout a po těchto tabletách jsem krásně spleskla a zhubla na původní váhu. Jo a brala jsem i při kojení a žádný vliv na mlíčko to nemělo.

Ahoj prosimtea kolik jsi brala denne tableta jak pred jidlem po..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí