Ztráta stability

Anonymní
8.9.14 10:22

ztráta stability

Zdravím děvčata,
Od rána jsem jak po pěti pivech. Nevybrala jsem futra, při snídani malém spadla ze židle. Když jdu mám pocit, že upadnu, musím se držet. Není to nízký tlak, že by se mi zatmělo před očima. Spíš nemám rovnováhu. Nevím jestli to je z únavy, starám se o mimino, které v noci řve se zoubkama a batole. Nebo od zad? Celý víkend jsem se starala o nemohoucí matku a stěhovala pokoj, aby měla máti větší pohodlí. Večer mě bolela záda a bolest vystřelovala až do zadku. Měl to třeba někdo? Návštěva doktora je pro mě teď komplikovaná.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16365
8.9.14 10:27
@Anonymní píše:
Zdravím děvčata,
Od rána jsem jak po pěti pivech. Nevybrala jsem futra, při snídani malém spadla ze židle. Když jdu mám pocit, že upadnu, musím se držet. Není to nízký tlak, že by se mi zatmělo před očima. Spíš nemám rovnováhu. Nevím jestli to je z únavy, starám se o mimino, které v noci řve se zoubkama a batole. Nebo od zad? Celý víkend jsem se starala o nemohoucí matku a stěhovala pokoj, aby měla máti větší pohodlí. Večer mě bolela záda a bolest vystřelovala až do zadku. Měl to třeba někdo? Návštěva doktora je pro mě teď komplikovaná.

tezko jen z popisu neco dedukovat. Stabilita muze souviset se strednim uchem a ta zada a bolest do zadku zase s pateri. Pokud se mas starat o dve deti to vysetreni asi bude nezbytne i kdyz komplikovane, ale porad lepsi zaridit to ted nez sebou nekde seknout a nad tebou dve deti co se o sebe nepostaraji :oops: drz se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merde
8.9.14 10:31

Kdyz se malo vyspim a jsem opravdu ztahana, tak se semnou jakoby vsechno houpe. Nemuze Ti nekdo pomoct, alespon na jeden den, aby jsi se vyspala? Doporucuji zvolnit a starat se vic o sebe, jinak to taky muze spatne skoncit

• Citovat
  • Upravit
18305
8.9.14 10:33

Těch příčin může být několik desítek. Dlouhodobé nevyspání, zánět středního ucha, zažívací problémy, začínající podzimní viróza… račte si vybrat podle vlastní úvahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
8.9.14 10:49

Já mám tohle od krční páteře. V podstatě od 15 let, každý den…někdy míň a někdy víc. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
8.9.14 10:50

Pokud tě bolela záda, tak mě napadá souvislost tady. Ale to fakt může být i zánět vnitřního ucha (zánět centra rovnováhy), únava jako taková, no jasně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746
8.9.14 11:10

Já to měla za poslední roky asi 3× a úplně živě si pamatuju, jak to bylo šílené. nedokázala jsem jít vůbec rovně, připadala jsem si jak „nametená“. Přišlo to z ničeho nic a stejně to tak i odeznělo. Většinou to trvalo jeden den, kdy jsem musela ležet v posteli, i tak se to se mnou motalo. Nevím čím to bylo, možná z únavy :think:. U Tebe to bude možná od té páteře. Počkej do zítra, jestli to nebude lepší, běž raději k dotorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.9.14 12:59

Děkuji za příspěvky. Už mi je trochu lépe. K doktorovi zajdu, až se dá máti trochu dohromady.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex