Zubař 32 tt

1143
8.9.17 10:00

Zubař 32 tt

Zdravím, nevite jak je to s trháním zubu( zlomeného) v 32 tt??? Je to jestě možné takhle skoro na konci těhotenství a co injekce proti bolesti??? ( mohu dostat?) :nevim: 8o :think:

Příspěvek upraven 08.09.17 v 10:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
8.9.17 10:01

V pohodě ;) i injekce se dávají v těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
8.9.17 10:03

@Tichošlápek faaakt? Me teda nedala- byla sem v pulce. :roll: ovsem kdyz sem kojila, tak sem dostala a jak pak malicka kras e spinkala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
8.9.17 10:11

Mě trhali moudrák 14dni před porodem, s injekcí a vše proběhlo v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
8.9.17 10:38

Ja mela ve 33 tydnu sileny zanet az se mi za zubem udelala velka boule plna hnisu…dostala jsem injekci na umrtveni pred cistenim a vse bylo v poradku…mozna kdybys dostala 3 tak by to asi nebylo dobry ale zubar mi rekl ze by to miminku nemelo uskodit ani antibiotika co jsem potom dostala. zubari uz vi co je vhodny pro těhotné :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
8.9.17 10:47

@Nymphetamine mas nějakou sadistku :mrgreen: ale s tím spánkem po umrtveni potvrzuji - taky mi pak kojene mimino spalo jak andilek. Bohužel jen tu jednu noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
8.9.17 10:52

@Tichošlápek ja byla u manzelovy tetky, pac muj zubar mel netriskano. Na stesti me jen vrtala. Ale jednou me chytil zub a sla sem na akutku rano, ale nebyl tam muj zubar, ale jeho zena a to byl masakr. Nervy ze zubu mi trhala za ziva!!! Hej ja mela prdku tak stazenou, ze sem mohla stipat lesenarsky trubky :roll: zle mi z bolesti bylo…a od ty doby mam panickou hruzu ze zubare a je mi spatne jen co ji vidim na chotbe :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí