Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím, nevite jak je to s trháním zubu( zlomeného) v 32 tt??? Je to jestě možné takhle skoro na konci těhotenství a co injekce proti bolesti??? ( mohu dostat?)
![]()
Příspěvek upraven 08.09.17 v 10:01
@Tichošlápek faaakt? Me teda nedala- byla sem v pulce.
ovsem kdyz sem kojila, tak sem dostala a jak pak malicka kras e spinkala ![]()
Mě trhali moudrák 14dni před porodem, s injekcí a vše proběhlo v pořádku.
Ja mela ve 33 tydnu sileny zanet az se mi za zubem udelala velka boule plna hnisu…dostala jsem injekci na umrtveni pred cistenim a vse bylo v poradku…mozna kdybys dostala 3 tak by to asi nebylo dobry ale zubar mi rekl ze by to miminku nemelo uskodit ani antibiotika co jsem potom dostala. zubari uz vi co je vhodny pro těhotné ![]()
@Nymphetamine mas nějakou sadistku
ale s tím spánkem po umrtveni potvrzuji - taky mi pak kojene mimino spalo jak andilek. Bohužel jen tu jednu noc
@Tichošlápek ja byla u manzelovy tetky, pac muj zubar mel netriskano. Na stesti me jen vrtala. Ale jednou me chytil zub a sla sem na akutku rano, ale nebyl tam muj zubar, ale jeho zena a to byl masakr. Nervy ze zubu mi trhala za ziva!!! Hej ja mela prdku tak stazenou, ze sem mohla stipat lesenarsky trubky
zle mi z bolesti bylo…a od ty doby mam panickou hruzu ze zubare a je mi spatne jen co ji vidim na chotbe ![]()