Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahojky maminky, potřebuju poradit ohledně zubaře v ČB nevíte kde mají ještě místo a kde berou? Děkuju
![]()
Chodím k Menzelovi, v Suchým Vrbným a je úžasnej, jinam bych nešla, ale jestli bere netuším ![]()
@peťulís píše:
Chodím k Menzelovi, v Suchým Vrbným a je úžasnej, jinam bych nešla, ale jestli bere netuším
No právě, já se bojím že mně nevemou :-/ ![]()
Taky chodim k Menzelovi, je skvelej, ale myslim ze pribira uz jen rodinne prislusniky stavajicich pacientu.ja tam chtela dostat manzela zhruba pred pul rokem a musela jsem sestru ukecavat.ale za zeptani nic nedas
Zkus v Krumlově perfect dental. Je tam skvělej doktor…myslím, že tam berou
@Piuse píše:
Zkus v Krumlově perfect dental. Je tam skvělej doktor…myslím, že tam berou
Ahoj prosim te ja taky koukala na stranky a tam je tech zubaru na klinice vic, a jeden muzsky.Tak toho mas na mysli?
Jj a ještě je dobrá Crhová. Ale pan doktor je obravdu nej. Všechno vysvětlí, odpočítává kdy ti píchne injekci. Opravdu hodnej. Pustí ti rádio…
@Piuse píše:
Jj a ještě je dobrá Crhová. Ale pan doktor je obravdu nej. Všechno vysvětlí, odpočítává kdy ti píchne injekci. Opravdu hodnej. Pustí ti rádio…
tak to je super, zkusim tam potom zavolat, a nevis priblizne kolik se tam plati treba za bilou plombu atd? ![]()
Na netu ceník nemají. Netušíte někdo, jestli dělají i klasické černé plomby, ty zdarma?
Chodím k mudr. Davidové na Jihu, minule když jsem tam seděla, tak vzala nový pacoše, takže by mohla ještě brát. Je příjemná a injekci dává vždycky ![]()
@rejžička Zubař Kotásek u nemocnice. Obyč plomby zdarma a injekci dá když chceš. Ještě bere.
@wladka73 Já spíš myslela, jestli mají ty obyč zdarma v Perfect Dental. Na netu ceník nemají. (asi vědí proč
)
@rejžička Napíšu Ti na něj telefon a zeptej se, za to nic nedáš. Já za plomby nikdy nic neplatila.
Kámoška se dneska divila, že jsem u zubaře platila za vytažení nervů, čištění kanálků, tak se chci zeptat. Je v ČB ještě vůbec zubař, který tohle dělá zdarma? ![]()
A celkově, doporučíte někoho, kdo přibírá a není moc drahý?
![]()