Zubař České Budějovice

91
13.3.13 11:45

zubař české budějovice

Ahojky maminky, potřebuju poradit ohledně zubaře v ČB nevíte kde mají ještě místo a kde berou? Děkuju :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4441
13.3.13 11:49

Chodím k Menzelovi, v Suchým Vrbným a je úžasnej, jinam bych nešla, ale jestli bere netuším :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
13.3.13 11:50
@peťulís píše:
Chodím k Menzelovi, v Suchým Vrbným a je úžasnej, jinam bych nešla, ale jestli bere netuším :think:

No právě, já se bojím že mně nevemou :-/ :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2143
13.3.13 11:52

Taky chodim k Menzelovi, je skvelej, ale myslim ze pribira uz jen rodinne prislusniky stavajicich pacientu.ja tam chtela dostat manzela zhruba pred pul rokem a musela jsem sestru ukecavat.ale za zeptani nic nedas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
13.3.13 11:57

Zkus v Krumlově perfect dental. Je tam skvělej doktor…myslím, že tam berou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
13.3.13 12:53
@Piuse píše:
Zkus v Krumlově perfect dental. Je tam skvělej doktor…myslím, že tam berou

Ahoj prosim te ja taky koukala na stranky a tam je tech zubaru na klinice vic, a jeden muzsky.Tak toho mas na mysli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
13.3.13 13:43

Jj a ještě je dobrá Crhová. Ale pan doktor je obravdu nej. Všechno vysvětlí, odpočítává kdy ti píchne injekci. Opravdu hodnej. Pustí ti rádio…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
13.3.13 15:52
@Piuse píše:
Jj a ještě je dobrá Crhová. Ale pan doktor je obravdu nej. Všechno vysvětlí, odpočítává kdy ti píchne injekci. Opravdu hodnej. Pustí ti rádio…

tak to je super, zkusim tam potom zavolat, a nevis priblizne kolik se tam plati treba za bilou plombu atd? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
13.3.13 15:55

Myslím, že maj ceník na netu. Za bílou jsem platila 800,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
21.4.14 10:42

Na netu ceník nemají. Netušíte někdo, jestli dělají i klasické černé plomby, ty zdarma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
21.4.14 11:24

Chodím k mudr. Davidové na Jihu, minule když jsem tam seděla, tak vzala nový pacoše, takže by mohla ještě brát. Je příjemná a injekci dává vždycky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
21.4.14 16:55

@rejžička Zubař Kotásek u nemocnice. Obyč plomby zdarma a injekci dá když chceš. Ještě bere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
21.4.14 17:06

@wladka73 Já spíš myslela, jestli mají ty obyč zdarma v Perfect Dental. Na netu ceník nemají. (asi vědí proč :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
21.4.14 17:31

@rejžička Napíšu Ti na něj telefon a zeptej se, za to nic nedáš. Já za plomby nikdy nic neplatila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
10.1.15 19:51

Kámoška se dneska divila, že jsem u zubaře platila za vytažení nervů, čištění kanálků, tak se chci zeptat. Je v ČB ještě vůbec zubař, který tohle dělá zdarma? :think:

A celkově, doporučíte někoho, kdo přibírá a není moc drahý? :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.