Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj maminky - zoufale sháním zubaře v Ostravě, který by bral, má to však háček, nemůžu si dovolit úplně privátního bez smlouvy s pojišťovnou, kterých se teď vyrojilo jako hub po dešti. Na stránkách stomatolog.komory sice poskytují info, kdo bere, ale je to opravdu vždy dr, který si bere 1000 i za obyč plombu. Mám zuby špatné a jsem matka dvou dětí, nedoplatila bych se. Teď chodím do centra, paní dr. je jedinečná, ale prostě už na to nemám, zuby mi spravila, co šlo, teď mi vypadla plomba a dost to bolí, jenže k ní nemůžu jít, protože na to nemám. Nechci, aby se mi ty zuby ještě zhoršily Za čištění kanálků jsem u ní platila 1700Kč, bohužel nejsem milionář. Nemáte nějaký tip, úplně ideální Poruba a blízko, kvůli hlídání dětí. Úplně nejdřív jsem chodila do Věžiček, kde mi dr ty zuby dodělala ještě víc, nepotřebuji supermoderní péči, ale trošku dobrá by ta doktorka/doktor mohl/a být. Pokud víte, že někdo bere, moc vás prosím o tipy.
Na pohotovost už mě nikdo nedostane ani párem volů, byla jsem tam jednou a nikdy víc. Teď tu sedím se dvěma valetoly a doufám, že jestli se mi podaří usnout, tak se ráno vzbudím ![]()
Moc ráda bych poradila,ale potřebovala bych to samé. K zbaři taky nemůžu,protože na to prostě nemám… A vím,že jak tam půjdu tak potřebju spravit min.3 zuby a to ještě zepředu u krčků,takže tam bílé plomby…no na to prostě nemám…Je to děs! V příštím životě chci být zubařem. I když já bych mohla ještě i v tomto,že
?
I já chci být v příštím životě zubařem - spala jsem asi 3h, ráno jsem vzbudila děti a protože nemám hlídání, sjela jsem s nima do centra. Výsledek - nezlobte se, tady nikdo není, oni jsou všichni na školení. Nesnesitelná bolest, k tomu mě ukrutně chytlo břicho, asi jsem to s těmi Valetoly a Brufeny přepískla, ale to je něco tak hroznýho, že to nešlo vydržet
teď mám chvéíli fázi otupění - min. týden mi na stomatolog. komoře vyjela dr. Štibrichová, zapsala jsem si adresu a když to dneska teda v centru nevyšlo, jela jsem s dětma tam. Maličká čekárna byla plná - 2rodinky. Hned po příchodu na mě sestra spustila, copak že chci. Ptám se, jestli přibírají nové pacienty a ona že momentálně ne. Tak ji prosím, jestli by mi mohla pohotovostně ošetřit zub, že mě hrozně bolí a moje zubařka není v ordinaci. Hned mě sjela, že oni mají v čekárně svoje pacienty, tak ať si počkám, že se teda zeptá. Podruhé vylezla a ptala se mě, ke komu chodím a tu že vůbec neznají a proč jsem nešla k záskoku - žádný za sebe nemají, jako kdybych za to já mohla, že oni teda berou jenom záskok za mudr a teď nevím to jméno. To už jsem měla v krku knedlík, za sebou dvě děti, které začínaly být zlehka protivné. No a kroutila hlavou a zabouchla dveře. Už jsem fakt regulérně cítila, jak na mě jdou slzy, co jsem komu udělala, k zubařce chodím, takových peněz platím, samozřejmě jsem jí nabídla zaplatit všechny výlohy. Probdělá noc, ukrutná bolest a bezmoc udělaly svoje, no popadla jsem bundy, děti, řekla nashledanou a vymázla odtud. Na další kolo zubařů nemám sílu - to samé se mi stalo i předloni, kdy moje tehdejší zubařka neordinovala, prosila jsem dvě ve stejné budově a nikdo mě nevzal, ač měly na dveřích napsáno, že pohotovostně za 90Kč ošetří, ač neberou pacienty.
Copak jsem takový póvl, aby mě nemohl nikdo ošetřit, když slušně požádám? pocházím z malého města, kde tohle nikdy nebyl problém, bohužel je to 300km daleko, jinak už bych tam byla. Brečím jak želva, potřebovala jsem se vypsat - co se to dneska děje, že zmizela lidskost? že když člověk trpí, ještě si ho vychutnáme a zašlápneme? no budu to muset nějak vydržet do pondělka, každopádně nutně potřebuju změnit dr, tak kdybyste někdo měl tip - šup sem s ním.-už fakt chci mít klid
![]()
napadlo mě leda - berou všichni, záleží kolik dáš ![]()
Hodně sil při hledání ![]()
J.
MUDr. Kavan Ondřej, Z. Vavříka 19, 700 30 Ostrava, tel: 604553777 (Registruje pacienty: dospělé)
WABOMED s.r.o., Vratimovská 142/131, 719 00 Ostrava - Kunčice, tel: 595683716, 731952086 (Registruje pacienty: dospělé)
MUDr. Sílová Jarmila, Chittussiho 1001/9, 710 00 Slezská Ostrava, tel: 597011244 (Registruje pacienty: dětské, dospělé, handicapované)
Ta poslední prý nemá smlouvu s VZP, ale s jinými poj. jo…
Za zkoušku nic nedáš, aspoň si to nechat opravit to bolavé a pak třeba chodit jinam, až najdeš ![]()
Já chodím do Bílovce, ale to už je asi z ruky a myslím, že už nebere…
A ta Sílová je jaká? Já mám teda VZP,ale jestli se má cenu vůbec ptát… Potřebuji i pro malého..
Já nevím, tohle mi vyplivla právě ta databáze zubařů…
Ale třeba ten můj tam je taky, že bere a já vím, že už ne… tak kdoví, no ale za zkoušku nic nedáte, že…
Zuzko neporadim jen se chci zastat mudry Stibrichove..Chodime tam cela rodina, doktorka je vyjimecna!!!
Chapu, ze mas problemy, ale bohuzel kdyz je sestra na prd, tak je na prd..
Taminko já jsem na ní četla taky jen chválu, bohužel mě taky mrzí, že doktorka jsem nemohla poznat, ale ta sestra
![]()
jinak s potěšením vám musím oznámit, že jsem nebyla odsouzena k záhubě, jedna doktorka mi po známosti včera dopoledne zub otevřela, pročistila, a v týdnu si pomažu ke svojí pro antibiotika. Tak aspoň že tak …
Pipet díky, taky jsem na ně koukala, ale bohužel jsou to všechno stejný typ jako moje současná zubařka. Ale najít dneska někoho, kde neplatíš i za dobrý den, je umění ![]()
Kavan si účtuje nehorázné prachy, za opravu předního zubu litr v čudu, nehledě na ošetření zubu či plombu 300 kč jen to hvizdne… kam jsme se to dopracovali :-/ no sehnat zubaře u kterého se neplatí je dneska zázrak
Nech si tam dát klasický černý plomby a nebudeš platit nic a nebo se nauč pořádně čistit zuby..
Já si taky nemyslím, že se jedná o nehorázné prachy, zubní péče je bohužel v dnešní době drahá, přední zuby něco stojí, pojišťovny na to nepřispívají. Pan doktor dělá kvalitně a to je důležité ![]()
Já si taky nemyslím, že se jedná o nehorázné prachy, zubní péče je bohužel v dnešní době drahá, přední zuby něco stojí, pojišťovny na to nepřispívají. Pan doktor dělá kvalitně a to je důležité ![]()
Holky vím, že berou na hornické poliklinice, je to soukromý zubař, má smlouvy s pojišťovnama, jak tam chodí přítel, tak platil pokaždé zatím 30,– Momentálně si nevzpomenu na jméno
ale vím, že je to chlap, takový starší pán
Ahojte holky, oživuji diskuzi. Kamarádka chodí už dva měsíce se zubem k jedné zubařce tady v OV v Zábřehu. Má velké bolesti, pořád jí to jen čistí a nic s tím nedělá
Chtěla bych jí pomoct, nemáte někdo tip na zubaře, který přijímá nové pacienty? Děkuju ![]()