Zubař, který bere - Ostrava

5697
14.10.11 02:20

Zubař, který bere - Ostrava

ahoj maminky - zoufale sháním zubaře v Ostravě, který by bral, má to však háček, nemůžu si dovolit úplně privátního bez smlouvy s pojišťovnou, kterých se teď vyrojilo jako hub po dešti. Na stránkách stomatolog.komory sice poskytují info, kdo bere, ale je to opravdu vždy dr, který si bere 1000 i za obyč plombu. Mám zuby špatné a jsem matka dvou dětí, nedoplatila bych se. Teď chodím do centra, paní dr. je jedinečná, ale prostě už na to nemám, zuby mi spravila, co šlo, teď mi vypadla plomba a dost to bolí, jenže k ní nemůžu jít, protože na to nemám. Nechci, aby se mi ty zuby ještě zhoršily Za čištění kanálků jsem u ní platila 1700Kč, bohužel nejsem milionář. Nemáte nějaký tip, úplně ideální Poruba a blízko, kvůli hlídání dětí. Úplně nejdřív jsem chodila do Věžiček, kde mi dr ty zuby dodělala ještě víc, nepotřebuji supermoderní péči, ale trošku dobrá by ta doktorka/doktor mohl/a být. Pokud víte, že někdo bere, moc vás prosím o tipy.
Na pohotovost už mě nikdo nedostane ani párem volů, byla jsem tam jednou a nikdy víc. Teď tu sedím se dvěma valetoly a doufám, že jestli se mi podaří usnout, tak se ráno vzbudím :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5502
14.10.11 06:05

Moc ráda bych poradila,ale potřebovala bych to samé. K zbaři taky nemůžu,protože na to prostě nemám… A vím,že jak tam půjdu tak potřebju spravit min.3 zuby a to ještě zepředu u krčků,takže tam bílé plomby…no na to prostě nemám…Je to děs! V příštím životě chci být zubařem. I když já bych mohla ještě i v tomto,že :mrgreen: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
14.10.11 08:25

I já chci být v příštím životě zubařem - spala jsem asi 3h, ráno jsem vzbudila děti a protože nemám hlídání, sjela jsem s nima do centra. Výsledek - nezlobte se, tady nikdo není, oni jsou všichni na školení. Nesnesitelná bolest, k tomu mě ukrutně chytlo břicho, asi jsem to s těmi Valetoly a Brufeny přepískla, ale to je něco tak hroznýho, že to nešlo vydržet :-( teď mám chvéíli fázi otupění - min. týden mi na stomatolog. komoře vyjela dr. Štibrichová, zapsala jsem si adresu a když to dneska teda v centru nevyšlo, jela jsem s dětma tam. Maličká čekárna byla plná - 2rodinky. Hned po příchodu na mě sestra spustila, copak že chci. Ptám se, jestli přibírají nové pacienty a ona že momentálně ne. Tak ji prosím, jestli by mi mohla pohotovostně ošetřit zub, že mě hrozně bolí a moje zubařka není v ordinaci. Hned mě sjela, že oni mají v čekárně svoje pacienty, tak ať si počkám, že se teda zeptá. Podruhé vylezla a ptala se mě, ke komu chodím a tu že vůbec neznají a proč jsem nešla k záskoku - žádný za sebe nemají, jako kdybych za to já mohla, že oni teda berou jenom záskok za mudr a teď nevím to jméno. To už jsem měla v krku knedlík, za sebou dvě děti, které začínaly být zlehka protivné. No a kroutila hlavou a zabouchla dveře. Už jsem fakt regulérně cítila, jak na mě jdou slzy, co jsem komu udělala, k zubařce chodím, takových peněz platím, samozřejmě jsem jí nabídla zaplatit všechny výlohy. Probdělá noc, ukrutná bolest a bezmoc udělaly svoje, no popadla jsem bundy, děti, řekla nashledanou a vymázla odtud. Na další kolo zubařů nemám sílu - to samé se mi stalo i předloni, kdy moje tehdejší zubařka neordinovala, prosila jsem dvě ve stejné budově a nikdo mě nevzal, ač měly na dveřích napsáno, že pohotovostně za 90Kč ošetří, ač neberou pacienty.

Copak jsem takový póvl, aby mě nemohl nikdo ošetřit, když slušně požádám? pocházím z malého města, kde tohle nikdy nebyl problém, bohužel je to 300km daleko, jinak už bych tam byla. Brečím jak želva, potřebovala jsem se vypsat - co se to dneska děje, že zmizela lidskost? že když člověk trpí, ještě si ho vychutnáme a zašlápneme? no budu to muset nějak vydržet do pondělka, každopádně nutně potřebuju změnit dr, tak kdybyste někdo měl tip - šup sem s ním.-už fakt chci mít klid :cry: :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
14.10.11 08:53

napadlo mě leda - berou všichni, záleží kolik dáš :wink:
Hodně sil při hledání :palec:

J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
14.10.11 08:54

MUDr. Kavan Ondřej, Z. Vavříka 19, 700 30 Ostrava, tel: 604553777 (Registruje pacienty: dospělé)

WABOMED s.r.o., Vratimovská 142/131, 719 00 Ostrava - Kunčice, tel: 595683716, 731952086 (Registruje pacienty: dospělé)

MUDr. Sílová Jarmila, Chittussiho 1001/9, 710 00 Slezská Ostrava, tel: 597011244 (Registruje pacienty: dětské, dospělé, handicapované)

Ta poslední prý nemá smlouvu s VZP, ale s jinými poj. jo…
Za zkoušku nic nedáš, aspoň si to nechat opravit to bolavé a pak třeba chodit jinam, až najdeš :nevim:

Já chodím do Bílovce, ale to už je asi z ruky a myslím, že už nebere…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
14.10.11 09:03

A ta Sílová je jaká? Já mám teda VZP,ale jestli se má cenu vůbec ptát… Potřebuji i pro malého..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
14.10.11 09:09

Já nevím, tohle mi vyplivla právě ta databáze zubařů…

Ale třeba ten můj tam je taky, že bere a já vím, že už ne… tak kdoví, no ale za zkoušku nic nedáte, že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
14.10.11 12:37

Zuzko neporadim jen se chci zastat mudry Stibrichove..Chodime tam cela rodina, doktorka je vyjimecna!!!
Chapu, ze mas problemy, ale bohuzel kdyz je sestra na prd, tak je na prd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
15.10.11 09:34

Taminko já jsem na ní četla taky jen chválu, bohužel mě taky mrzí, že doktorka jsem nemohla poznat, ale ta sestra :-( :nevim:

jinak s potěšením vám musím oznámit, že jsem nebyla odsouzena k záhubě, jedna doktorka mi po známosti včera dopoledne zub otevřela, pročistila, a v týdnu si pomažu ke svojí pro antibiotika. Tak aspoň že tak …
Pipet díky, taky jsem na ně koukala, ale bohužel jsou to všechno stejný typ jako moje současná zubařka. Ale najít dneska někoho, kde neplatíš i za dobrý den, je umění :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
werushka
18.3.12 22:23

Kavan si účtuje nehorázné prachy, za opravu předního zubu litr v čudu, nehledě na ošetření zubu či plombu 300 kč jen to hvizdne… kam jsme se to dopracovali :-/ no sehnat zubaře u kterého se neplatí je dneska zázrak

• Citovat
  • Upravit
Laserdice
18.6.12 15:24

Nech si tam dát klasický černý plomby a nebudeš platit nic a nebo se nauč pořádně čistit zuby..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.6.12 12:11

Já si taky nemyslím, že se jedná o nehorázné prachy, zubní péče je bohužel v dnešní době drahá, přední zuby něco stojí, pojišťovny na to nepřispívají. Pan doktor dělá kvalitně a to je důležité :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.6.12 12:12

Já si taky nemyslím, že se jedná o nehorázné prachy, zubní péče je bohužel v dnešní době drahá, přední zuby něco stojí, pojišťovny na to nepřispívají. Pan doktor dělá kvalitně a to je důležité :)

• Citovat
  • Upravit
163
29.6.12 16:00

Holky vím, že berou na hornické poliklinice, je to soukromý zubař, má smlouvy s pojišťovnama, jak tam chodí přítel, tak platil pokaždé zatím 30,– Momentálně si nevzpomenu na jméno :oops: ale vím, že je to chlap, takový starší pán

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
2.1.13 17:20

Ahojte holky, oživuji diskuzi. Kamarádka chodí už dva měsíce se zubem k jedné zubařce tady v OV v Zábřehu. Má velké bolesti, pořád jí to jen čistí a nic s tím nedělá :think: Chtěla bych jí pomoct, nemáte někdo tip na zubaře, který přijímá nové pacienty? Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty