Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, ceka me gynekologicka laparoskopie v Motole. Co me ceka? Jak to tam probiha? Vyplati se zaplatit si nadstandardni pokoj? Dekuji za informaci.
já byla na laparo v Motole před 2 lety. Dělal mi ji MUDr. Feldmár, byla jsem spokojená. Na pokoji jsme byly 3 a koupelna s wc je společná pro dva pokoje. Den před - tedy v den nástupu už jsem jen pila, dělali mi klystýr, oholila jsem se doma. Jinak jsem byla hodně spokojená a vlastně ve čtvrtek nástup, v pátek zákrok a v neděli ráno v devět už jsem jela domů, ten odchod je fakt rychlej, holt potřebují místa. držím palce.
Ja jsem tam byla v roce 2007 a jak pise Petule tak je to tam v pohode. Jedine co mi vadilo tak bylo to probuzeni po narkoze jit poprve do sprchy a jelikoz jsem nebyla schopna se jim vycurat do misy tak jsem sla na zachod a hrozne blbe se mi dychalo . Ale jinak to bylo fajn ve ctvrtek jsem mela nastup , v patek zakrok , do soboty odpoledne jsem byla na jip, v nedeli na pooperacnim a v podeli jsem sla domu. Odstranovali mi cystu z leveho vajecniku a i kousek vajecniku mi sebrali, pak jsem mela srusty vajecniku a endometriozu v deloze a polyp na cipku. Ale je fakt ze kdyz jsem pred rokem rodila v Motole cisarem tak me rizli ve stredu a v nedeli po obede jela domu
![]()
Ahojky,dekuju za informace.Jeste by me zajimalo,zda premistuji na JIP vzdy nebo pouze kdyz neco odstranuji? Doufam,ze me domu pusti co nejdrive - mam malou dcerku a bude to nase prvni odluceni
A na JIPu jste se mohly volne pohybovat (samozrejme kdyz uz to slo…) nebo se lezi pripojeno na pristroje?
Ahoj holky, čeká mě laparka v Motole - odstranění cysty na vaječníku. Mám už ji tam léta, ale postupně se zvětšuje, teď už má nějakých 7 cm, tak jsem souhlasila s operací. Máte prosím někdo zkušenosti z téhle nemocnice z poslední doby? Ještě jsem uvažovala o Apolináři (už jsem tam v roce 2015 byla na laparku objednaná, ale bála jsem se, tak jsem radši otěhotněla
), ale doktor mi na žádanku přímo napsal FNM (pracuje tam), vím, že to není závazný, ale asi půjdu tam…