Laroskopie v Motole

226
13.10.11 19:05

Laroskopie v motole

Ahoj, ceka me gynekologicka laparoskopie v Motole. Co me ceka? Jak to tam probiha? Vyplati se zaplatit si nadstandardni pokoj? Dekuji za informaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7091
13.10.11 19:40

já byla na laparo v Motole před 2 lety. Dělal mi ji MUDr. Feldmár, byla jsem spokojená. Na pokoji jsme byly 3 a koupelna s wc je společná pro dva pokoje. Den před - tedy v den nástupu už jsem jen pila, dělali mi klystýr, oholila jsem se doma. Jinak jsem byla hodně spokojená a vlastně ve čtvrtek nástup, v pátek zákrok a v neděli ráno v devět už jsem jela domů, ten odchod je fakt rychlej, holt potřebují místa. držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
13.10.11 20:36

Ja jsem tam byla v roce 2007 a jak pise Petule tak je to tam v pohode. Jedine co mi vadilo tak bylo to probuzeni po narkoze jit poprve do sprchy a jelikoz jsem nebyla schopna se jim vycurat do misy tak jsem sla na zachod a hrozne blbe se mi dychalo . Ale jinak to bylo fajn ve ctvrtek jsem mela nastup , v patek zakrok , do soboty odpoledne jsem byla na jip, v nedeli na pooperacnim a v podeli jsem sla domu. Odstranovali mi cystu z leveho vajecniku a i kousek vajecniku mi sebrali, pak jsem mela srusty vajecniku a endometriozu v deloze a polyp na cipku. Ale je fakt ze kdyz jsem pred rokem rodila v Motole cisarem tak me rizli ve stredu a v nedeli po obede jela domu :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
15.10.11 19:13

Ahojky,dekuju za informace.Jeste by me zajimalo,zda premistuji na JIP vzdy nebo pouze kdyz neco odstranuji? Doufam,ze me domu pusti co nejdrive - mam malou dcerku a bude to nase prvni odluceni :-( A na JIPu jste se mohly volne pohybovat (samozrejme kdyz uz to slo…) nebo se lezi pripojeno na pristroje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7091
16.10.11 08:07

mě odstraňovaly srůsty jen a na JIP jsem nebyla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
17.2.20 10:36

Gyn laparoskopie v Motole

Ahoj holky, čeká mě laparka v Motole - odstranění cysty na vaječníku. Mám už ji tam léta, ale postupně se zvětšuje, teď už má nějakých 7 cm, tak jsem souhlasila s operací. Máte prosím někdo zkušenosti z téhle nemocnice z poslední doby? Ještě jsem uvažovala o Apolináři (už jsem tam v roce 2015 byla na laparku objednaná, ale bála jsem se, tak jsem radši otěhotněla :lol: ), ale doktor mi na žádanku přímo napsal FNM (pracuje tam), vím, že to není závazný, ale asi půjdu tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty