Zubař Praha 7,8,9

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
28
2.8.24 05:18

Zubař Praha 7,8,9

Dobrý den,
Hledám nového zubaře, protože můj odchází do důchodu.
Stále už měsíc hledám, kdo má ještě normální ceny na Prahu a né jako na klinikach, kde korunka zubu stojí komplet se vším 18000 Kč, plomba až 5500 Kč a reedoncie 1 kanálku pod mikroskopem 13000 Kč.
Prosím o nějaký tip, klidně do zprávy.
Hledám zubaře, co má normální ceny a dělá zuby kvalitně.
Děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5944
2.8.24 05:22
@Karlosita píše: Více

Tak já se připíchnu. Kdysi mi odešla zubařka do důchodu. Už nikdy jsem zubaře na pojišťovnu nesehnala, chodím do soukromé kliniky bez pojišťovny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22839
2.8.24 06:43

Také se pripichnu, jsem P7 a už jsem tu pár zkusila a ceny přesně jak píšeš..
Moje zubařka šla na mateřskou, žádný záskok a již se nevrátila :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
2.8.24 07:05

Nevím, jestli přibírá nové pacienty, ale ve Vysočanech Mol dent. Pan doktor úžasný, šikovný. Ceny, no to už je jiná kapitola, ale asi jako všude u soukromých, ale nechá se to. Zase ty ceny nešroubuje tak moc vysoko. S pojišťovnami smlouvu má, určitě s OZP, VZP.
Je to bída.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5944
2.8.24 07:22

Já bych potřebovala minimálně jeden až dva implantáty. Dělá to i normální zubař, který má smlouvu s pojišťovnami? A potřebuji nějakého, co nemoralizuje. Za celý život mám moralizování plné kecky. Platím, tak ať se chová zubař příjemně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
2.8.24 08:11

@Buba mara a mužů se zeptat kolik tam vyjde bílá plomba má napsáno od 1200 (samozřejmě záleží na velikosti).
 Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
2.8.24 09:41
@Karlosita píše: Více

Jo, to odpovídá, ovšem malá. Posledně jsem platila za odstranění staré a přeplombování asi 1 500,–. Já to ráda dám, protože zase tak často plomby nepotřebuji, nechala jsem si vyměnit všechny amalgámy za bílé. Opravdu si s tím dál práci, tak to za ty peníze stálo. Zase je lepší si připlatit, když je jistota, že to nebude odbyté, což tady mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
2.8.24 14:13

https://sunnydent.cz/. Mazurska, plomba 2500, neřekla bych, ze je to nejak extra vyjimecny zubar, ale ja mela predtim desnyho, tenhle me zbavil dva roky trvajících obtíži na dvou zubech, tak jsem spokojena, je to fajn, normalne kousat.

na kanalky me poslal na mikroskop do jine ordinace, protoze byly zahnute a normalne by to pry neslo. To stalo 14000.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22839
2.8.24 15:27

@Pudloslava ty ceny za kanálky :jazyk: já se pořád nepřestávam divit co si ještě řeknou ceny :cert:
Naštěstí jsem to ještě nikdy nepotřebovala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
2.8.24 21:25
@lucynka25 píše: Více

tak na co ty penize jsou… ja jsem rada, ze mam funkcni zuby, za dovolenou v Egypte bych to nevymenila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22839
3.8.24 17:42

@Pudloslava tak jasně, že zdraví je přednější než cokoliv, ale myslela jsem to tak, že je šílený, co si za to řeknou :cert: práce na chvíli a bez nějakých výdajů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5944
3.8.24 22:40

Já platila za kanálky a zub 7500,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
6.8.24 08:22

byla jsem tam 1,5 h, dva lidi se tocili kolem me a vybaveni ordinace za miliony, nemluve o najmu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.