Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ty prášky jsou hormonální smršť. Je to pro tělo nápor a nějak zareagovalo. Pokud to třeba za 2 - 3 měsíce nebude lepší, tak můžeš zkusit lékaře. Ale myslím, že se to zlepší, až se tělo vzpamatuje.
@ka2ka jak nesmí?.doktor mi dovolil vybrat celé balení tak proč by se nesmělo to by mi asi neřekl..
@Anonymní píše: Více
Já měla minimálně měsíc, dva rozhozenou menstruaci a bylo mi 17.
Dobry den, je to pro mě hodně citlivé tema, proto anonym.
Máme s přítelem nechráněný pohlavni styk. Necháváme tomu volný průběh a buď to vyjde nebo ne.
Teď k mojí otázce, jedeme na dovolenou, a mám dostat menstruaci 2.8. což se mi moc nehodí na dovolenou. Dostala jsem prášky na zastavení menstruace.
Prášky nemůžu brát když budu těhotná, a nechci miminku ublížit kdyby náhodou se to povedlo. Na druhou stranu si chci užít dovolenou bez menstruace. 🥺 zítra jdu na krev jestli jsem těhotná nebo ne.
Proto se chci zeptat, všude píšou že je začít brát minimálně 3 dny před menstruaci, ale bohužel kvůli testům mi to nevychází. Myslíte si že si prášek na oddálení muzu vzít zítra, pokud budou testy negativni? Tím pádem to bude 1 den před menstruaci.
Děkuji
Ahoj holky užívala jsem 17 dni Prášky na oddálení MS a udělali se mi silene pupinky zada dekolt nejvíc a ramena nevíte prosím už jsem vysadila vrátí se pleť do původního stavu nebo mam zajít na kožní? Jako takové akne jsem dlouho neměla a to mi je 33 let