Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Zdravím, neví náhodou někdo o zubaři v Budějcích, kterej by nabíral nové pacienty? Já mám od malička hodně velkej strach (cca v 6 letech mi trhali zub, neskutečná bolest a dost velký trauma). Až cca ve 13 mě mamka dokopala k parádnímu zubaři, ale bohužel měl nehodu a pak už nezačal znovu ordinovat. Naposled jsem byla u zubaře před 16 lety(jsem ostuda, ale nic mě nebolelo) a teď na začátku těhotenství bych nechtěla něco podcenit. Vím, že to řeším pozdě, jsem blbá, ale nějak jsem návštěvy zubaře vypustila. I tak prosím o radu jestli o někom nevite ![]()
Předem děkuji
@Aja298 píše:
Zdravím, neví náhodou někdo o zubaři v Budějcích, kterej by nabíral nové pacienty? Já mám od malička hodně velkej strach (cca v 6 letech mi trhali zub, neskutečná bolest a dost velký trauma). Až cca ve 13 mě mamka dokopala k parádnímu zubaři, ale bohužel měl nehodu a pak už nezačal znovu ordinovat. Naposled jsem byla u zubaře před 16 lety(jsem ostuda, ale nic mě nebolelo) a teď na začátku těhotenství bych nechtěla něco podcenit. Vím, že to řeším pozdě, jsem blbá, ale nějak jsem návštěvy zubaře vypustila. I tak prosím o radu jestli o někom nevite
Předem děkuji
Dental care v Rožnově. Já jsem taky posera
@monik84 píše:
A ty jsi tam tedy pacientkou?
@monik84 píše:
To je určitě soukromé a drahé, viď? ![]()
Dental Care Rožnov. Chodí tam můj otec a chválí si je. A ani moc neplatí, teď už prý mají smlouvy s pojišťovnami.
@rejžička za prevenci neplatim nic. Teď jsem tam byla na dentální hygieně, platila jsem 850. Kaz už úplně nevím, možná 1500. Ale radši dám tohle než zase hledat a kdovijakyho zubaře bych sehnala. Já se zubařů fakt bojím. Radši bych znovu rodila, než si nechala vrtat zub ![]()
@monik84 píše:
@rejžička za prevenci neplatim nic. Teď jsem tam byla na dentální hygieně, platila jsem 850. Kaz už úplně nevím, možná 1500. Ale radši dám tohle než zase hledat a kdovijakyho zubaře bych sehnala. Já se zubařů fakt bojím. Radši bych znovu rodila, než si nechala vrtat zub
Takže za tebe pro posery jako já je to tam ideální?
@Aja298 já myslím, že jo. Jsou všichni fakt hodný, počínaje recepci. Zvlášť pokud řekneš, že se bojíš. Mimo jiné nabízí taky rajský plyn, kdyby ses hodně bála. A za zkoušku nic nedáš. Když ti to tam nebude vyhovovat, můžeš hledat dal