Zubař v ČB

36
14.2.22 18:20

Zubař v ČB

Zdravím, neví náhodou někdo o zubaři v Budějcích, kterej by nabíral nové pacienty? Já mám od malička hodně velkej strach (cca v 6 letech mi trhali zub, neskutečná bolest a dost velký trauma). Až cca ve 13 mě mamka dokopala k parádnímu zubaři, ale bohužel měl nehodu a pak už nezačal znovu ordinovat. Naposled jsem byla u zubaře před 16 lety(jsem ostuda, ale nic mě nebolelo) a teď na začátku těhotenství bych nechtěla něco podcenit. Vím, že to řeším pozdě, jsem blbá, ale nějak jsem návštěvy zubaře vypustila. I tak prosím o radu jestli o někom nevite :think:
Předem děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
60
14.2.22 18:40
@Aja298 píše:
Zdravím, neví náhodou někdo o zubaři v Budějcích, kterej by nabíral nové pacienty? Já mám od malička hodně velkej strach (cca v 6 letech mi trhali zub, neskutečná bolest a dost velký trauma). Až cca ve 13 mě mamka dokopala k parádnímu zubaři, ale bohužel měl nehodu a pak už nezačal znovu ordinovat. Naposled jsem byla u zubaře před 16 lety(jsem ostuda, ale nic mě nebolelo) a teď na začátku těhotenství bych nechtěla něco podcenit. Vím, že to řeším pozdě, jsem blbá, ale nějak jsem návštěvy zubaře vypustila. I tak prosím o radu jestli o někom nevite :think:
Předem děkuji

Dental care v Rožnově. Já jsem taky posera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
14.2.22 18:45
@monik84 píše:

A ty jsi tam tedy pacientkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
14.2.22 19:06
@monik84 píše:

To je určitě soukromé a drahé, viď? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24660
14.2.22 20:19

Dental Care Rožnov. Chodí tam můj otec a chválí si je. A ani moc neplatí, teď už prý mají smlouvy s pojišťovnami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
15.2.22 11:57

@rejžička za prevenci neplatim nic. Teď jsem tam byla na dentální hygieně, platila jsem 850. Kaz už úplně nevím, možná 1500. Ale radši dám tohle než zase hledat a kdovijakyho zubaře bych sehnala. Já se zubařů fakt bojím. Radši bych znovu rodila, než si nechala vrtat zub :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
15.2.22 11:57

@Aja298 ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
15.2.22 16:42
@monik84 píše:
@rejžička za prevenci neplatim nic. Teď jsem tam byla na dentální hygieně, platila jsem 850. Kaz už úplně nevím, možná 1500. Ale radši dám tohle než zase hledat a kdovijakyho zubaře bych sehnala. Já se zubařů fakt bojím. Radši bych znovu rodila, než si nechala vrtat zub :-D

Takže za tebe pro posery jako já je to tam ideální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
15.2.22 18:13

@Aja298 já myslím, že jo. Jsou všichni fakt hodný, počínaje recepci. Zvlášť pokud řekneš, že se bojíš. Mimo jiné nabízí taky rajský plyn, kdyby ses hodně bála. A za zkoušku nic nedáš. Když ti to tam nebude vyhovovat, můžeš hledat dal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
17.2.22 08:08

Tak mi bohužel napsali že maj plno :,( jsem v koncích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie