Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky strašně bych Vás chtěla požádat o pomoc. Jako dítě jsem měla výbornou zubařku, vrtala mi kaz ani jsem nevěděla, že ho vrtala, pak mě rodiče dali ke školnímu zubaři a tam začal můj problém, zubařka odbývala co mohla a já u ní získala parádní hrůzu ze zubaře. Když jsem dochodila základní školu, přehlásila mě mamka k její zubařce, když viděla tu škodu málem jí vyvezli byla milá a hodná ovšem, když jsem šla po půl roce znovu pyšná na to že si pravidelně a pečlivě myju zuby pastou tak drahou, že se mojí rodiče prohýbali v pase, že to bude v pohodě, málem vyvezli mě, byla jsem 16letá holka, která seděla v křesle se strachem a když mi zubařka oznámila, že jsem hovado nevídaných rozměrů, rozbrečela jsem se. Přísaham, že můj kartáček se co tři měsíce měnil pasta mizela já si dvakrát denně myla zuby a jednou týdně mazala elmex geleem a vyplachovala taky usntní vodou a pořád to byla hrůza. Po tomto výroku jsem odmítla zubařku navštěvovat poslední návštěvu jsem absolvovala s mou mamkou ano skoro dospěla ale jedině s ní a to doktorka byla i tak sprostá. Hledala jsem náhradní řešení a našla jsem. Chodím k ní dva roky. Poprvé mě ujistila, že si zuby dobře čistím, i mezizubní prostory jsou v pořádku. Jenomže co plomba to vypadla. Jeden zub mi léčila tak dlouho, že jsem o něj ted přišla a stále mě bolí. Vyvrtala mi kanálky a stejně mě bolí ona tvrdí, že nemůže když mi je přece vyvrtala a třešnička na dortu bylo to, že když jsem tam šla, že asi otřískám hlavu o zed jak mě ten zub bolí, požádala jsem o ijnekci, že si jí klidně zaplatím, tak kývla na sestru ta mě chytla a vrtala mi ho tímto způsobem, takže vás prosím o dobré jméno dobrého lékaře, který má cit a empatii, který poradí a podrží a hlavně pochopí můj stav. Bohužel to mám udajně dědičné moje babička ve 40 neměla jediný zub a moje maminka ve 25 letech ani jeden svůj přední zůstali ji akorát její stoličky a to tam má asi 3 na vrchním patře, spodní se zatím drží ale má tam místama korunky. Děkuji za radu.
Já už v minulé diskusi nabízela zubaře, ale v Bílovci… Ale já k němu taky dojíždím.
Je to mladý kluk, moc milý, myslím, že ještě bere nové pacienty.
Jinak holky mi tu poradily
http://dent.cz/detail-text.php?…
Kopíruju ze staré diskuse, snad to funguje.
Jo ještě ten můj zubajda
http://www.dr-zajicek.ic.cz/