Zubařka mi odmítla dat razítko do průkazu

101
24.6.22 13:00

Zubařka mi odmítla dat razítko do průkazu

Ahoj, mate někdo podobnou zkušenost? Dnes jsem byla u zubarky (jsem 20tt), dostala jsem se tam až dnes, jelikož ona má termíny na čtvrt, půl roku dopředu. Před otehotnenim v zimě naposled mi dělala velký rentgen, kde mi bylo zjištěno pár kazů v chrupech. Dneska mi řekla, ze mi razítko do průkazky nedá, protože se pod to nepodepíše…Ze dává razítka pouze jen, když má člověk zuby v pořádku, ze si neriskne to, ze kdyby nastal v těhotenství problém, tak abych to nesvedla na zubaře…Ze prý před operaci se nejdříve taky musí dat pusa bez kazů dohromady…Setkala jste se s tím některá? Můj gynekolog na mě při každé prohlídce dost tlačí, abych měla od zubaře v průkazu potvrzení…Nezeptala se mě ani na to, zda mě něco nebolí ( dnes mi spravovala pouze plombu )… přijde mi to dost zvláštní…Velký rentgen těsně pred otehotnenim má u sebe, mohla podle toho zvážit možné komplikace nebo podle toho akutně některý zub preci spravit, kdyby začal dělat neplechu… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36186
24.6.22 13:03

Vždyť je to úplně jedno, gynekologovi řekni že jsi u zubaře byla a u porodu je to úplně k ničemu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
24.6.22 13:07

Gynekolog te nema co nutit… ale zubarce se nedivim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6869

Nikdo to nekontroluje, mě zubarka stejně na te kontrole nic nedělala, rentgen se nesmí. A na razítko se mě nikdo neptal. ;) Ale nevím proč má problém ho dat no. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37075

Razítko sem v prukazce měla jedno, zbytek sem řekla že sem tam byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
24.6.22 13:08

@ofelie08 mi dala zubarka razitko bez problemu a na gynde nikdo pp me nic nechtel :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
24.6.22 13:13

Tak jako tak jsou vsechna vysetreni v tehotenstvi dobrovolna, takze jestli ma clovek v prukazce nejake razitko ci ne, je uplne jedno :)

Jinak nebala bych se na tuto zubarku podat stiznost (komora, pojistovny). Ona si jako za svoji praci nestoji, ze odmita dat potvrzeni? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81521
24.6.22 13:15

Poradíš i bez razitkA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
24.6.22 13:17

@ofelie08 Asi ano, mě řekla teď na prevenci, zuby máte v pořádku, přineste si kartičku kvůli razítku (kdyby bylo třeba)můj gynekolog razítko v průkazce nevyžaduje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32526
24.6.22 13:17

Já si pamatuju, že se razítko dávalo, jako že si u zubaře na prohlídce vůbec byla…netýkalo se to toho, jestli máš nebo nemáš všechny zuby v pořádku…co to je za blábol?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14899
24.6.22 13:18

Dyť je to jedno, ne? Nejsi v první třídě, abys musela sbirat razítka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3326
24.6.22 13:19

Já razítko ani neměla, bylo to v začátku covidu a prevenci u zubaře mi zrušili. Nikdo se na to ani neptal. Ale tvojí zubařku nechápu, přeci pokud tam chodíš pravidelně tak zná stav tvého chrupu. A bolestivé kazy se normálně opravují i v těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
24.6.22 13:28

Já v těhotenství neměla ani zubaře a vůbec nikdo nic neřešil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21054
24.6.22 13:31
@Pdoctor píše:
Tak jako tak jsou vsechna vysetreni v tehotenstvi dobrovolna, takze jestli ma clovek v prukazce nejake razitko ci ne, je uplne jedno :)Jinak nebala bych se na tuto zubarku podat stiznost (komora, pojistovny). Ona si jako za svoji praci nestoji, ze odmita dat potvrzeni? :nevim:

No kazy měla zjištěny, jen se ona evidentně neobtěžovala objednat na opravu a pak otěhotněla. Co s tím má společného zubař?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69142
24.6.22 13:32

V obou těhotenstvích jsem byla u zubaře dvakrát a dostala dvě razítka, ale nikdy je nikdo vidět nechtěl, natož že by mě bez nich nenechali porodit. Kdyby někdo jó prudil, nechala bych si vystavit od zubařky lékařskou zprávu, co všecko že to našla, měla bys důkaz, žes tam byla. Ale fakt to není povinné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí