Zubní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22048
21.5.10 13:52

Porodíš i bez toho, ale ušetříš si zbytečné kecy, že Ti to chybí a ještě pro sebe něco uděláš… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
21.5.10 14:02
madi píše:
Já nemám ze zubaře fobii, jen je mi to nepříjemné. Když mi doktor výslovně říkal, že nutné to není, tak jsem se na to vybodla :oops: EKG mi dělali v rámci prohlídky u praktické. No ona to byla odfláknutá prohlídka, udělala mi jen EKG a prohlídla nohy, jestli nemám křečové žíly. Tot vše :mrgreen:

A právě proto mi připadá smyslupnější návštěva zubního než praktického :nevim: Že mám křečáky jak blázen, vidím i bez doktora :lol:
Holky, ještě je v průkazu kolonka na razítko z PLICNÍHO. Byly jste některá? Já bych měla trach, že tam ještě něco chytnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22048
21.5.10 14:04

Na plicním jsem nebyla ani jednou, ani mne tam nikdo neposílal a nikdo mi to nekontroloval. Na toho zubaře v porodnici koukali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
21.5.10 18:33
ykai píše:
To myslím, že nebudeme jediné kdo tam nebyl. Mám ze zubaře fobii :think: Já jsem se ptala sestřičky na gyndě a ona říkala, že mě tam dotáhnout nikdo nemůže, takže je to na mě :potlesk: Teď už jen aby se ve mě nějaký ten „pulec“ mého manžela usadil :dance:
Holky, jak dlouho trvalo Vám otěhotnět po vysazení HA?

nám u prvního to trvalo po vysazení hormonů 9 měsíců než se zadařilo, u druhého jsem hormony přestala brát asi půl roku před tím, než jsme se začali snažit, a otěhotněla jsem druhý měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
21.5.10 18:34
lulje píše:
madi píše:
Já nemám ze zubaře fobii, jen je mi to nepříjemné. Když mi doktor výslovně říkal, že nutné to není, tak jsem se na to vybodla :oops: EKG mi dělali v rámci prohlídky u praktické. No ona to byla odfláknutá prohlídka, udělala mi jen EKG a prohlídla nohy, jestli nemám křečové žíly. Tot vše :mrgreen:
A právě proto mi připadá smyslupnější návštěva zubního než praktického :nevim: Že mám křečáky jak blázen, vidím i bez doktora :lol:
Holky, ještě je v průkazu kolonka na razítko z PLICNÍHO. Byly jste některá? Já bych měla trach, že tam ještě něco chytnu :mrgreen:

na plicním jsem taky nebyla…dr. říkal jen zubař 2×, praktik, a ekg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
24.5.10 11:35

Tak tomu říkám fofr, no uvidíme jak rychle to bude trvat nám :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty