Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Porodíš i bez toho, ale ušetříš si zbytečné kecy, že Ti to chybí a ještě pro sebe něco uděláš… ![]()
madi píše:
Já nemám ze zubaře fobii, jen je mi to nepříjemné. Když mi doktor výslovně říkal, že nutné to není, tak jsem se na to vybodlaEKG mi dělali v rámci prohlídky u praktické. No ona to byla odfláknutá prohlídka, udělala mi jen EKG a prohlídla nohy, jestli nemám křečové žíly. Tot vše
A právě proto mi připadá smyslupnější návštěva zubního než praktického
Že mám křečáky jak blázen, vidím i bez doktora ![]()
Holky, ještě je v průkazu kolonka na razítko z PLICNÍHO. Byly jste některá? Já bych měla trach, že tam ještě něco chytnu ![]()
Na plicním jsem nebyla ani jednou, ani mne tam nikdo neposílal a nikdo mi to nekontroloval. Na toho zubaře v porodnici koukali.
ykai píše:
To myslím, že nebudeme jediné kdo tam nebyl. Mám ze zubaře fobiiJá jsem se ptala sestřičky na gyndě a ona říkala, že mě tam dotáhnout nikdo nemůže, takže je to na mě
Teď už jen aby se ve mě nějaký ten „pulec“ mého manžela usadil
Holky, jak dlouho trvalo Vám otěhotnět po vysazení HA?
nám u prvního to trvalo po vysazení hormonů 9 měsíců než se zadařilo, u druhého jsem hormony přestala brát asi půl roku před tím, než jsme se začali snažit, a otěhotněla jsem druhý měsíc.
lulje píše:madi píše:A právě proto mi připadá smyslupnější návštěva zubního než praktického
Já nemám ze zubaře fobii, jen je mi to nepříjemné. Když mi doktor výslovně říkal, že nutné to není, tak jsem se na to vybodlaEKG mi dělali v rámci prohlídky u praktické. No ona to byla odfláknutá prohlídka, udělala mi jen EKG a prohlídla nohy, jestli nemám křečové žíly. Tot vše
Že mám křečáky jak blázen, vidím i bez doktora
Holky, ještě je v průkazu kolonka na razítko z PLICNÍHO. Byly jste některá? Já bych měla trach, že tam ještě něco chytnu
na plicním jsem taky nebyla…dr. říkal jen zubař 2×, praktik, a ekg
Tak tomu říkám fofr, no uvidíme jak rychle to bude trvat nám ![]()