Zubni čepy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2.12.15 20:00

zubni čepy

Ahoj, já se omlouvám možná již tu takové téma já bych se chtěla zeptat zdali má někdo zkušenost jako já já jsem včera byla u zubaře na zubný čepy mám 2 v jednom zubě a já jsem se chtěla zeptat jak dlouho vás to bolelo po zákroků pokůd vás to vůbec bolelo moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9696
2.12.15 20:18

@Bibiana1976 Nebolelo vůbec, zuby už byly mrtvé, takže by mě ani nenapadlo, že by to bolet mělo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
2.12.15 20:21

Mě dělal zubař čep vloni na pětce a nebolelo mě to vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.12.15 20:37

Tak já se musím přiznat že mě to tedy bolelo pekelně, pusu jsem měla strašně oteklou a bolest byla hrozna ihned po odchodu z ordinace mě to bolelo musela jsem si vzit prašek a potom jeden na noc dnes bolest mirna ale nevi od kterého zubu jelikož mam jeden lečeni a jeden čepovani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Everyone
2.12.15 20:42

Já mám čep v zubu od soboty..ze začátku to při tvrdém skousnutí bolelo dost, dnes už to skoro necítím..myslím, že je to o zvyku, a než si to „sedne“

• Citovat
  • Upravit
2.12.15 20:55

Já ho mám od včerejška v jednom zubů dva u doktora mě to nebolelo jako samotni zákrok ne jen pusu jsem měla pekelně oteklou a bolest jsem taky měla ihned po odchodu z ordinace jsem si musela vzít prášek ted ně to nebolí ale spíše cítím takový divný asi si to seda a bolelo tě to nějak měla jsi to citlive atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.12.15 20:56

A jak to bylo z jidlem kdy jsi začala normalně jist mě to tedy dost boli když skousnu zuby nebo mi zavadi o sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová