Zuby posunuté

11.6.22 13:27

Zuby posunuté

Zdravím měla jsem menší nehodu a skrz to se mi posunul zub tedy dva zuby a potřebují poradíte jak to vyřešit. Zubare delsi dobu nemám pac nebylo nikde žádné místo a byla corona.Ten jeden zub je spicak a posunul se mi nahoru a vadi mi pri zavrene puse a ten druhy je vedle nej a je zakloněny dozadu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
TRG
5433
11.6.22 13:34
@Marcela1905 píše:
Zdravím měla jsem menší nehodu a skrz to se mi posunul zub tedy dva zuby a potřebují poradíte jak to vyřešit. Zubare delsi dobu nemám pac nebylo nikde žádné místo a byla corona.Ten jeden zub je spicak a posunul se mi nahoru a vadi mi pri zavrene puse a ten druhy je vedle nej a je zakloněny dozadu. :nevim:

Jak to vyřešit bez zubaře? Doufat, že se to zahojí bez následků a na křivé zuby si zvyknout.
Jak to skutečně vyřešit? Co nejdřív navštívit zubaře. Čím později od nehody, tím hůř. Když se to řeší okamžitě, jde zachránit neskutečně mnoho. Jestli se ti to stalo teď někdy, šla bych asi někam na zubní ambulanci do nemocnice. Jestli je to delší dobu, tak bych se objednala klidně do nějaké soukromé ordinace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.22 13:35

@TRG dobře Super děkuji zkusím zavolat do nemocnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.22 13:42
@Marcela1905 píše:
Zdravím měla jsem menší nehodu a skrz to se mi posunul zub tedy dva zuby a potřebují poradíte jak to vyřešit. Zubare delsi dobu nemám pac nebylo nikde žádné místo a byla corona.Ten jeden zub je spicak a posunul se mi nahoru a vadi mi pri zavrene puse a ten druhy je vedle nej a je zakloněny dozadu. :nevim:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.