Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj,
mám dotaz - stalo se vám někdy, že jste se vůbec nemohli dovolat k zubaři?
Na začátku roku jsem se snažila změnit zubaře, našla jsem jednoho na doporučení kamarádky. Byla jsem na třech vyšetření - jednom zcela vstupním a na dvou plombách. Třetí vrtání jsem si chtěla změnit, a protože měl tehdy možnost termínu na Známém lékaři, tak jsem to udělala tam. Byl nemocný, tak mi vybraný termín zrušil, že se ozval. Volal asi 10 dní na to, bohužel jsem tehdy byla moc v práci a nezvládla mu zavolat zpět. To bylo někdy v půlce dubna. Asi o měsíc později jsem se mu snažila dovolat, ale nedaří se mi to. Nezvedá telefony( za poslední 3-4 týdny jsem volala několikrát), neodpovídá na zprávy na známém lékaři (termíny si zrušil) a nevolá zpět. Chápala bych, kdyby mě ještě neměl zavedenou jako novou pacientku a rozhodl se na základě zkušenosti (neodpovídání na telefony), že mne za pacienta nechce. Ale dát mi možnost se mu dovolat a zjistit to by mi dát mohl. Na známém lékaři má samá pozitivní hodnocení a přibývají mu stále nová, takže asi ordinuje.
Máte někdo podobnou zkušenost?
A nemuzes si zajit do ordinace? A objednat se primo tam? Ze se nemuzes dovolat?
Zasla bych za nim a objednala se osobne. Nam se taky obcas nedari dovolat, ale kdyz prijdem osobne neni problem se objednat.
Zubaři, problém hrozný. Je jich nedostatek. Měla jsem něco podobného.