Zulbex vedlejší účinky?

124
25.8.23 16:32

Zulbex vedlejší účinky?

Ahojte, dostala jsem Zulbex na gastroenzofalní reflux jícnu, dnes ho mám poprvé a je mi blbě, slabo, může to být Zulbexem, neměl taky někdo, případně sedlo si to časem? Nechám tomu víkend a případně v pondělí zavolám doktorovi… :think: Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1
11.11.23 19:12

Ahoj. Tak jak si dopadla? Taky užívám Zulbex a taky mi je po něm blbě. Dostal jsem ho na gastritidu a po operaci refluxu už jsem 9 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
18.11.23 10:54

@berms ahoj, beru ho dodnes, a nic na sobě nepozoruji. :) Buď to byla ten den náhoda, nebo mi z něj bylo blbě jen ten první den, ale spíše bych to viděla na nějakou náhodu, asi to nebylo zulbexem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.25 12:19

@ecc-o-nom dobrý den, berete zulbex stále? A máte s ním příznaky refluxu nebo zabírá plně? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
17.2.25 11:02

@MichaelaKut zabírá :) přesto ale držím určitá opatření

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.25 11:19
@ecc-o-nom píše: Více

A nepamatujete si, kdy zabral plně? Beru ho druhý týden. Je to po něm lepší. Ale není tam plná úleva (pocit spálené jazyku, tlak v uších, kyselo občas v puse). Tak jestli to třeba trvalo měsíc, než jste nic necítila?
A jaká opatření prosím dodržujete? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
17.2.25 11:22

@MichaelaKut fuha, tak to si už nepamatuju… já jsem ale držela přísnou dietu, protože jsem měla pak už bolesti i ze suchého rohlíku. Dodnes se vyhybam smaženému, papriku a rajčata si netroufnu dodnes, po obojím jsem skončila na pohotovosti - když jsem ještě nevěděla, že reflux mám. Ale co si nedokážu odpustit, je kafe. Zatím to prochází, tak uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.25 11:25
@ecc-o-nom píše: Více

A měla jste i mimojicnove projevy? Jako v uších, puse a tak? :zed:
Také držím dietu, cvičím. A právě se bojím, aby začal zulbex zabírat. Někomu prý vůbec nezabírají léky… :,(
Mléko a cukr můžete? Jíte 3 hodiny před spaním a tak? Nebo tohle omezení už nemáte?
A berete k tomu ještě nějaké léky? Zulbex 20 1× denně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí