Zúročení peněz
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zúročení peněz
Dobrý den, jak zúročit peníze? Kam investujete? Přemýšlím, že investuji, ale chtěla bych něco, kde se fakt začíná úplně od minimálních částek např 1000kč. Jakože taková zkouška a pak třeba zkusit víc. Poradíte?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Dlouhodobé investice, fondy, akcie. Každá banka má, vybrat dynamickou variantu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Můžeš si aspoň přečíst na co se ptá? Termínovaný vklad ji je naprosto k ničemu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Z dlouhodobého pohledu dávají smysl jen akcie ve všech podobách a REITy (nemovitosti). Ostatní nese buď malý (menší) výnos, nebo se jedná o spekulace, příp. o rizikové investice
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius vždyť je na tom 5procent, tak až něco našetří na spořícím účtu, může to tam párkrát otočit…do začátku dobrý
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Ty fakt neumíš číst nebo nerozumíš psanému textu.
Se nedivím, že se schováváš za anonym ![]()
Příspěvek upraven 14.08.24 v 10:22
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Být tebou, tak si najdu kvalitního investičního poradce a spíš, než tady, to proberu s ním ![]()
- Citovat
- Upravit
@Missinecka píše: Více
To je právě to, co bych ji nedoporučil ![]()
Nejlepší poměr výnos/riziko/likvidita/důvěryhodnost/jednoduchost/nákladovost mají jednoznačně globální ETF. To jí žádný poradce nedoporučí. Proč? Protože by z toho nic neměl. Fakt rada l nezaplacení
Příspěvek upraven 14.08.24 v 12:52
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Rozumný investor píše: Více
No určitě to bude rozumnější, než si nechat radit tady ![]()
Já mám ty tvoje slavné globální ETF
S nulovým poplatkem a ne… na emiminu jsem k tomu fakt nepřišla.
Příspěvek upraven 14.08.24 v 13:12
- Citovat
- Upravit
@Missinecka píše: Více
Ok dobře tak jo. Když si myslíte, že poradce ji předá nějaké know how, tak dobře.
ať si sama tazatelka rozhodne. Já tvrdím, že jí to akorát zamotá hlavu a „prodá“ jí to, co je výhodné akorát tak pro něj
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Rozumný investor píše: Více
Tak se rozepiš, jak si Manka z EM koupí ETF ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zumpa píše: Více
No tak k tomu si snad už nějaké informace dohledá během pár hodin ne. A ano, pokud ke někdo tak línej i na toto, tak holt bude platit poplatky za správu. A to neříkám, že je špatně. Reaguji na tvrzení, že je lepší poradce než rada na internetu. To prostě není pravda. Zde dostane nestranný pohled na věc na rozdíl od poradce. Pokud bude zaplacen jednorázově za založení účtu apod., tak ok, ale zase, rozhodně jí nepředá nějaké specifické informace nebo nedej bože vyšší výnos
- načítám...
- Citovat
- Zmínit