Zůstat s ním?

6
18.6.12 05:40

zůstat s ním ? ..

Zdravim. Pořád mi vrtá hlavou jestli s přítelem mam zustat nebo ne.. vim, že to je úžasnej člověk a já ho miluju ale.. lže mi a nedokáže mi říct ani svůj názor a ani být upřímný.. vim že mě má rád ale zase on mě třeba celý den ignoruje ani pořádně nečte to co mu píšu.. a pak dělá jakoby nic.. a lhal kvuli hospodě.. že tam nebyl.. nijak si neuvědomuje že mě timhle ztrácí.. a mě už nebaví čekat až si někdy vzpomene..a vim že když mi lhal tak bude lhát zas..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
aghata nepřihlášená
18.6.12 05:46

Co je úžasného na člověku, který lže, nemá svůj názor, celý den tě ignoruje? :D
Jestli to je postel, tak jen takové malé upozornění - v posteli to může být úžasné i s chlapem, který je férový a tráví s tebou svůj čas ;)

• Citovat
  • Upravit
jullls
18.6.12 06:58

Měla jsem něco podobného, pak jsem se na půl roku odstěhovala a pak? Ted spolu máme 7mi měsíční holčičku. :)

• Citovat
  • Upravit
15319
18.6.12 07:17

Tak že je trochu mimoň a občas nečte, co píšeš, to by mi zas tak nevadilo, třeba je roztržitej. ;) Ale lže a celý den tě ignoruje, přitom píšeš, že je to úžasnej člověk. V čem? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
18.6.12 07:29

@Nelisa Tiež mám priateľa ktorého by som nikdy neopustila, pretože je to perfektný človek, stará sa, má ma rád, nepodvádza ma…no nonstop mi v niečom klame… V načisto nezmyselných a absurdných veciach, v ktorých by mi ani len nenapadlo že niekto má potrebu klamať… :zed: :zed: :zed:
Jednoducho si asi myslí, že by ma naštvalo keby mi v tom alebo tamtom povedal pravdu. Akurát si neuvedomuje, že vždy, keď mu na to prídem (čo je dosť často, čiže asi zakaždým keď klame), tak ma to naštve ešte viac, akoby mi povedal pravdu.
A tiež, nie je zlý, je vo všetkých smeroch úplne super, ale proste každý deň potrebuje v niečom zaklamať :nevim: nedokážem to pochopiť, vraždila by som za to!! :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
18.6.12 07:38

@Sebinah Jako třeba v čem? Že nebyl na jednom pivu ale třech? Nějak si neumím představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
18.6.12 08:06

@Nelisa to sa ťažko dáva príklad, keď sú to také voloviny, že už si ani presne nepamatám čo. :D
Ale vlastne vieš čo, práve dnes, vedela som, že v piatok ide na Slovensko a dnes som sa dopočula (máme tam spoločných známych) že sa staví aj v meste, kde som bývala. No a keď som sa ho spýtala, či sa tam zastaví, čo myslíš že povedal? Že asi nie. Pritom písal jednej našej kamarátke, že sa staví, že na chvílu trebars sadnú na kávu a pokecajú (riešia nejaké pracovné veci občas) viem že by ma s ňou nepodviedol, to by bola blbosť, keď sa poznáme…Len asi nechce aby som povedala „Tak počkaj, chcem ísť aj ja, keď sa tam zastavíš“, pretože on sa tam len staví a pokračuje na východ tiež pracovne s kolegom…ale prečo mi to takto nemože povedať a musí klamať že tam nepojde?
Alebo druhý príklad som si ešte spomenula, minule som bola na Slovensku ja sama a on ostal tu v CZ, bol vonku to viem, a keď som sa pýtala preventívne že s kým, tak povedal, že so známymi. Tak hovorím „A poznám ich“ „To asi nee“. Pritom viem s kým bol, a vie, že ich poznám…No chápeš to? Ja absolutne. A pritom mu nikdy nerobím žiadne scénky, snažím sa nežiarliť, alebo to nedávať v najhoršom prípade moc najavo. (Minule som zistila, že chce dať prácu jednej pixli, čo po ňom išla niekoľko mesiacov preed vyše rokom, no keď som sa pýtala či je to pravda, pre zmenu neklamal, a reagovala som normálne, povedala som len že som to tušila keď minule prišiel z vonku. Bol si s ňou totiž sadnúť v jednom podniku aby tú prácu doriešili a smrdel po cigaretách…) chápeš a takto je to so všetkým :(
Ja by som povedala že má nejakú psychickú poruchu že potrebuje stále klamať a je proste chronický klamár. Ale prečo? Možno pritom pociťuje nejaký adrenalín alebo niečo podobné, keď dúfa, že na to neprídem a už je na tom nejak závislý. Inak si to vysvetliť neviem. (Pretože stále, keď zistím, že v niečom klamal, tak má „peklo“) :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
18.6.12 08:51

Nedostatek pozornosti a absence vlastního názoru, to by se za určitých okolností dalo překounout. Ale lhaní, to je strašně nebezpečná věc. Ve vztahu je hodně důležitá důvěra a pokud mu nemůžeš věřit, tak je to špatné. :( Na druhou stranu hodně záleží na tom, jak moc, jak často a v čem ti lže. Pokud jde jenom o tom, jak už tu někdo psal, že si dá tři piva místo jednoho, půl bídy, snad nebude tak zle. Kdy a v čem ti lže?

• Citovat
  • Upravit
15319
18.6.12 08:56

@Sebinah Na mě to působí tak, že si chce zjednodušit život. :nevim: Nevysvětlovat, nepřiznat, nezdůvodnit, neřešit, protože pak by přišly další otázky. Není introvert? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
18.6.12 08:57

Tak si s ním zkus promluvit a říci mu co ti vadí. A pokud se nezmění, že uvažuješ o rozchodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
18.6.12 08:58
@Nelisa píše:
Tak že je trochu mimoň a občas nečte, co píšeš, to by mi zas tak nevadilo, třeba je roztržitej. ;) Ale lže a celý den tě ignoruje, přitom píšeš, že je to úžasnej člověk. V čem? :think:

Taky by mě zajímalo, v čem je tak úžasný :nevim:.Já bych k takovému člověku neměla teda žádnou důvěru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
18.6.12 09:03

Ja u nej vim ze me ma rad.. protoze kdyz pak lhal.. tak jsem u nej i videla slzy v očích. Proste ja jsem hlavně závislá na nem.. kvuli mymu blbymu sebevědomí.. a to jak se ke me chování. Občas no.. on presne taky nechte abych byla naštvaná.. a to ze pak budu naštvaná jeste vic a ze si zkazit důvěru.. proste nemysli nijak dopředu.. je takovej jeste ze si mysli ze ma ve všem jisttu.. a přitom nema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
18.6.12 09:08

@Nelisa To netuším, ale myslím že nie je introvert. On pri svojej práci by ani nemohol byť. Ale mám pocit, že koľkokrát sa stýka s ľuďmi, s ktorými jednoducho nechce aby som sa stretla ja a preto mi o tom napríklad nepovie. Alebo predomnou na nich nadáva a potom si s nimi vyjde, keď tu napríklad nie som :nevim:
Mám z toho taký pocit, akoby nechcel aby som videla akých má kktov kamarátov :lol: chápeš nie? Neviem ako to popísať…alebo má jednu kamarátku o ktorej tvrdí že je to p..a a neviem čo (viem, že dokonca podvádza svojho chlapa, takže bude asi aj č..ka) no a asi nechce aby som ju spoznala, pretože sa bojí aby sme sa nejakým sposobom neskamarátili a nepokazila ma alebo čo (ak je to tak, tak ma to v tom prípade uráža, pretože mám vlastný rozum, a predsa keď ho milujem tak ho nepodvediem, aj keby ma tá jeho kamoška podplatila, nie?: :D) Vieš, on akoby si na mňa dával strašný pozor alebo čo…stále striehne kto mi píše atď… navyše je kozorožec a tí sú vraj žiarlivci. :zed:
@ArankaC. Práveže preto mu verím, lebo mi v zásadných a podstatných veciach v podstate neklame. Len v takých blbostiach. Ale ja to už aj poznám, takže sa bojí :lol: :lol: Poznám to po hlase v telefóne, že klame (Vzal si si tabletku na tlak… - Jasně, vzal..!) :lol: alebo minule som mu videla na očiach, že mi klame. A to sme spolu len štyri roky :roll: som hotový detektor lži. Až sa bojím, čo bude o 10 rokov…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1aktak1
18.6.12 09:11

@Sebinah bacha na to, toto dělala můj ex ;) nadával na své kamarády a pak za nimi jezdil a byl s nima super kámoš a drbal s nima mě. Taky mi lhal v maličkostech a pak sjem přišla na to, že ty maličkosti zase tak maličké nebyly. Že vlastně za tou maličkostí se skrývalo mnohem víc…

• Citovat
  • Upravit
1185
18.6.12 09:20

@1miss1 díky za varovanie… :) lenže nám sa napríklad stalo, že ma niekto pred ním ohováral a on sa ma zastal no a ku mne sa to donieslo nejak za pol roka, takže to si nemyslím, no a aj keď sme mali napríklad krízu, tak to nikomu nepovedal, presnejšie, povedal ale len tak okrajovo nijak to nerozpitvával. To ja som tá, čo na neho pred kamoškami a všade možne nadávala :lol: (krízu mal na svedomí z vačšej časti on než ja) :D :D takže, on sa len tak nikomu nezverí..potom sa mňa ľudia pýtali, že čo sa stalo atď že im to nechce povedať, tak som musela ja…no a on mal tiež právo si na mňa zanadávať a neurobil to. :)
Takže taký falošný zase nie je (čo sa týka mňa), no je pravda, že napríklad na bývalú strašne nadával (kto by nenadával, však ;) niečo v tom zmysle že je to dě. ka, blbá, závistllivá, kráva…bla bla bla no a potom sa raz preriekol, že sa stretli a dobre pokecali :D takže to sú chlapi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí